- Yasaklandı
A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Aim hack kafayı yiyo ya adam akıllı odaklanmıyo adama. Sağ click'e tıklıyorum arkasını dönüyo aşa yukarı bi yere bakıyo. Rakibe hedef almıyo.
aynenAim hack kafayı yiyo ya adam akıllı odaklanmıyo adama. Sağ click'e tıklıyorum arkasını dönüyo aşa yukarı bi yere bakıyo. Rakibe hedef almıyo.
Aynen Kör olalım 800x600' de dimi Ayrıca ayarlarda 800x600 yokAİMBOTU AÇTIĞI ZAMAN GÖKYÜZÜNE TERSİNE BAKAN TARGETE ODAKLANMAYAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM LÜTFEN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 800X600'DE OYNAYIN.
Ulan seni cahil herif. Masaüstüne sağ tıkla görünüm ayarları de 800x600 yap çözünürlüğünü. Sonra oyuna gir bre cahil. Her şey ayağına gelsin istiyorsun değil mi kör olacakmış o zaman yıkılıp gideceksin hile mile açmayacaksın asalak herif.Aynen Kör olalım 800x600' de dimi Ayrıca ayarlarda 800x600 yok
BAŞTAN İNDİR AİMBOT ÇALIŞIYO 5 KİŞİ OYNUYOZ ŞUAN HİÇ BİŞE YOKNo eye x64 yok Hüseyincim ?
BAŞTAN İNDİR AİMBOT ÇALIŞIYO 5 KİŞİ OYNUYOZ ŞUAN HİÇ BİŞE YOK
reyiz oyuna girdigim zaman sag tıkladıgımda crash veriyorBAŞTAN İNDİR AİMBOT ÇALIŞIYO 5 KİŞİ OYNUYOZ ŞUAN HİÇ BİŞE YOK
#HİLE ÇALIŞIYO SIKINTI YOK
-V6 SINIRSIZ MERMİ GELECEK İTEM TOPLAMA
ŞUAN ÇALIŞIYO SINIRSIZ MERMİ BAZI HATALARI DÜZELTİCEZ SONRA YAYINLAYACAZWowowowo haramYavaş hocam sınırsız mermi ne bekliyoruz sabırsızlıkla item toplamada bayadır beklenen bir şey