VİDEO İZLE AYNISI FAZLADAN BAŞKA BİŞE YAPMIYACAN@POLEHSYN kardeş bakarmısın bi yardım edermisin ts'den
reyiz oyuna giriyorum nişan aldıgım zaman gg crash veriyorVİDEO İZLE AYNISI FAZLADAN BAŞKA BİŞE YAPMIYACAN
Kardeşim bende fortine oyun dosyasını bulamıyorum snin videoda attığın dll dosyası ile indirdiğim dosyanın içindeki dosyalar farklı bi team speak3 gelsenVİDEO İZLE AYNISI FAZLADAN BAŞKA BİŞE YAPMIYACAN
Daha demin hsynnml adlı dostum oyun dosyalarını bulamadığını söyledi kendisine team viewer ile yardım edip bulduk şunu söylüycem:
Oyunun nereye yüklü olduğunu bilmeyenler; Program files (x86) da yoksa Program Files'ın içindeki epic games'dedir oyun otomatik olarak oraya kuruyor çünkü. Loglardan zar zor buldum bende. Sıkıntısı olan olursa teamviewer 12 bilgilerini özelden yollayabilir.
(Oyun içi crashlar hataya girmez hileden kaynaklı veya düzgün bypass)
C:/Program Files/Epic Games/Fortnite/FortniteGame/Binaries/Win64
Konuya eklenmesi iyi olur not olarak polehysn hocam. Dikkat edilmesi nokta program files x86 değil yalnızca program files
oyunun yarısında crash veriyor atıyor bunun çözümü varmıVİDEO İZLESİNLER YETER İYİCE HERŞEY VAR
Yok.Güzel bypass yapoyunun yarısında crash veriyor atıyor bunun çözümü varmı