Onaylı Üye
Belli olmaz kardeşimBen en fazla değeri söyledim 10 dakikaya falan olur diye. O yorumu yazdığım dakikaya göre bak
![]()
Belli olmaz kardeşimBen en fazla değeri söyledim 10 dakikaya falan olur diye. O yorumu yazdığım dakikaya göre bak
![]()
eqweQ:Ewq.EqW: güldürdün ya o hileden ya bended oluodu işte inş düzelmiştiraim kayma birden sağa sola dönmesimi oluyo . ben de benim mousetan sanıp yumrukluyodum
hileyi verince fortnite adını ver beraber herkesi gümletek
![]()
Yukarda konuyu izle var ordan bildirimleri aç gelir bildirimolunca maile bildirim gelirmi bi el hilesiz oynayım
aynen inject etmiyo hata veriyo dostumNesi olmuyor acaba söylermisin bi ? injectmi yemiyor
öncelikle SA şuan oyunu indirdim eyer hile aktif olursa açarsam ban yersem nasıl yeni hesb açrım yaad yenidenmi yuklemem gerek şimdiden tskler
İMZA:ERAY76
Direk orda yeni hesap aç var ban yersen yeni hesap açarsın sıkıntı etmeöncelikle SA şuan oyunu indirdim eyer hile aktif olursa açarsam ban yersem nasıl yeni hesb açrım yaad yenidenmi yuklemem gerek şimdiden tskler
İMZA:ERAY76
Adamsın HocamHwid Ban Açma Programınıda Yeniliyorum Ban Yediğinizde Kendiniz Açın.