- Konuyu başlatan
#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
VARCephane yenileme diye bi şey vardı programda K ya basınca oluyomuş olucak mı o
VARCephane yenileme diye bi şey vardı programda K ya basınca oluyomuş olucak mı o
İNDİRİN DOSYA TC EKLENDİLİNK'İ GUNCELLEYEBILIR MISINIZ? İNDİREMİYORUZ
Reis uygulamaya sürekli güncelleme geliyo çok çalışıyosunuz helal olsun saat 8 i iple çekiyoruzİNDİRİN DOSYA TC EKLENDİ
Daha hile açık deil kardeşim yapamaman normal hazır cevablar vermeyin allah aşkına deli ediyonuz heHocam hile nasıl çaışıyor bana biri anlatabilirmi anlamadım
Hayır kardeşim o sadece IP-HDW-VPN banlarını kaldırıyor@POLEHSYN bu ban kaldırıcı program as-18006 banını kaldırabilicek mi ?
Ulan adamsiniz tek istegim oluyorsa bu wh daha guzel olsa olurmu yani kare icinde bu kasmaya neden oluyor ha bunda olurmu bilmiyorum bekliyoruz 8 i GUNCEL AKTIF SAAT 20.00Hazırmıyız.
![]()
Ulan adamsiniz tek istegim oluyorsa bu wh daha guzel olsa olurmu yani kare icinde bu kasmaya neden oluyor ha bunda olurmu bilmiyorum bekliyoruz 8 i GUNCEL AKTIF SAAT 20.00
KARDEŞİM SEN YAZMADIN SEN YÖNLENDİRMİŞSİNkardeş git o knunun altına az bize ne yazıyon biz mi yaptık programı