Üye
Oyundan atıyo vpn cheating felan diyip güncel değil
Oyun stilin ne senin ? Full camp mı yapıyorsun? Hiç kill almadan falan mı oynuyorsunUlan hala ban atmadi cenabetmisiniz amk siz herkez ban yemis dkdbdkdjkdbd
2 oyun değil ilk oyunumun yarısında direk banlandım belli falanda etmedimamq şu ban kaldırcı yapın ya siqim hemen banı çaktı 2 oyun attık
Hayir kill aliyorum solo 2 kere 2.oldumOyun stilin ne senin ? Full camp mı yapıyorsun? Hiç kill almadan falan mı oynuyorsun
really ? öyleyse ben yaparım ama uzun sürer beOto ban yiyenler kendimce bi fix buldum her oyundan sonra oyunu kapatıp otoban kaldırmayı calıstırın sonra tekrar girin, iki kere girince ikincisinde ban geliyor![]()
googleye temp mail yaz, banlandıkca ordaki maili kullanarak hesap ac2 hesapta ban yedi napıcam ben
20minutemailler vargoogleye temp mail yaz, banlandıkca ordaki maili kullanarak hesap acher hesap iiçn mail açmakla uğraşma dostum
reyiz aynısı bende yiyorum ama yinede oyuna girebiliyorum ama girdigim halde oyun ortasında yeniden ban yiyorumOyunun ortasında ban yiğiyorum '' you were removed from the match due to your IP , VPN , machine , or cheating. We recommed not utilizing VPN or proxy services while attempting to play Fortnite '' yeni hesap açmaktan ciğerim soldu
Guvenlik duvari bozulmus olabilir silip tekrar yuklemen yeterliExtreme injectöre tıklayınca tepki vermiyor virüs programı ve güvenlik duvarı kapalı nedendir acaba win 10 kullanıyorum