Çalışmıyor Fortnite HackV10-[Aimbot -Name Esp - Item Esp -No Spread etc] [2017]

AİM BOT ÇALIŞIYOMU

• EVET

Oy: 30 49.2%
  • HAYIR

Oy: 22 36.1%
  • ORTA

Oy: 12 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Oyun Muhtemelen eski loglara bakıyor silmeme rağmen ban yedim 2v1 2 kere öldürdüm için bi oyundada olmuş olabilir bilemiyoruz ama bir ban konusu olduğu kesin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Oto ban yiyenler kendimce bi fix buldum her oyundan sonra oyunu kapatıp otoban kaldırmayı calıstırın sonra tekrar girin, iki kere girince ikincisinde ban geliyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyunun ortasında ban yiğiyorum '' you were removed from the match due to your IP , VPN , machine , or cheating. We recommed not utilizing VPN or proxy services while attempting to play Fortnite '' yeni hesap açmaktan ciğerim soldu :D

Üye
8 HİZMET YILI
Oyunun ortasında ban yiğiyorum '' you were removed from the match due to your IP , VPN , machine , or cheating. We recommed not utilizing VPN or proxy services while attempting to play Fortnite '' yeni hesap açmaktan ciğerim soldu
reyiz aynısı bende yiyorum ama yinede oyuna girebiliyorum ama girdigim halde oyun ortasında yeniden ban yiyorum :D

Üye
9 HİZMET YILI
Extreme injectöre tıklayınca tepki vermiyor virüs programı ve güvenlik duvarı kapalı nedendir acaba win 10 kullanıyorum

Üye
9 HİZMET YILI
Extreme injectöre tıklayınca tepki vermiyor virüs programı ve güvenlik duvarı kapalı nedendir acaba win 10 kullanıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
tepki versede ban yiyosun zaten yani 1 oyun oynayamıyosun 5dk falan sürüyor sonra banlanıyosun tekrar yeni hesap acınca gene aynı hile ömrü 5dk :)

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle sa arkadaşlar şu oyuna girip sadece vpn hatası alanlar çözebildinizmi başka hiç bir hata almayanlar hilenin herşeyi çalışıyor dün akşam çalıştı sabah girdim durmadan vpn hatası alıyorum lütfen yardım edin

Executioner
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Hacı Inject etmiyor cins bir hata veriyo kernel32.dll falan dedi bi ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...