Üye
abi dediklerinin aynısını yaptım ama şu an hesaba giriş yapamıyorum
kardeş hileden ban yedin deme bende hileden yedim dediklerini yaptım ama nedense ban kalkmadı şu an hesaba giremiyorumbi yardımcı olunuz lütfen 2077 ye kadar ban nedir yahu
kardeş allah için birisi cevap versin bende aynısını yaptım ama epic games hesabıma giremiyorum bir yardım edin allah içinYine Allah razı olsun yine işe yaradı <3
aynen dün gece girmiştim yan çar ile şimdi iki hesabımda banned 2077 birde saat 02.00 a kadar yazmıslar nasıl yapacagız yetkili bir arkadaş yardımcı olursa sevinecegimkardeş hileden ban yedin deme bende hileden yedim dediklerini yaptım ama nedense ban kalkmadı şu an hesaba giremiyorum
kardesim nasıl yaptın dönde bi cevap ver lütfen.Yine Allah razı olsun yine işe yaradı <3
ya mk salakları önce konunun nereye açıldığına bakın. Fortnite oyununda hwid ban kaldırma paylaşmış adam zulada değil.
Olması Gerek Oyunu Biraz Daha Oyna Dosya O Zaman Oluşabilirdostum bende epic games klasörü yok yardım edermisin.
Malesef Güncellenmesini Bekleyeceğizzulu İÇİN Bİ ÇÖZÜM VARMI PC BANI YEDİMDE YOK GÜNCELLENMESİNİ Mİ BEKLİYECEZ KONU AÇTIM CEVAP VEREN OLMADIDA