23 Haz 2018 #1 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Arkadaşlar 16 mbps internetim var. Sabahları sıkıntı olmuyor 80 ping filan. öğlenden akşama doğru 200 - 300 arası ping oluyor. Yoğunluktan olabilir biliyorum bu sorun pc'den çözülebilirmi ?
Arkadaşlar 16 mbps internetim var. Sabahları sıkıntı olmuyor 80 ping filan. öğlenden akşama doğru 200 - 300 arası ping oluyor. Yoğunluktan olabilir biliyorum bu sorun pc'den çözülebilirmi ?
23 Haz 2018 #2 ByMnyak B Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2017 Mesajlar 421 Çözümler 2 Tepki puanı 168 Yaş 26 9 HİZMET YILI Dostum Konularımda İnternet Hızlandırma Var Biraz Da Olsa Etki Eder Bakabilirsin.
23 Haz 2018 #3 LeventGokTurk Uzman Üye Katılım 3 Haz 2017 Mesajlar 282 Tepki puanı 51 Ödüller 9 Yaş 26 9 HİZMET YILI O senin internetinden kaynaklıdır program vb gibi şeyler yalan internet hızlandıramasın en fazla para vererek bu pinglerden kurtula bilirsin
O senin internetinden kaynaklıdır program vb gibi şeyler yalan internet hızlandıramasın en fazla para vererek bu pinglerden kurtula bilirsin
23 Haz 2018 Konuyu başlatan #4 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI ByMnyak' Alıntı: Dostum Konularımda İnternet Hızlandırma Var Biraz Da Olsa Etki Eder Bakabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Yaptım Hocam zaten.
ByMnyak' Alıntı: Dostum Konularımda İnternet Hızlandırma Var Biraz Da Olsa Etki Eder Bakabilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Yaptım Hocam zaten.
23 Haz 2018 #5 ByMnyak B Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2017 Mesajlar 421 Çözümler 2 Tepki puanı 168 Yaş 26 9 HİZMET YILI LeventGokTurk' Alıntı: O senin internetinden kaynaklıdır program vb gibi şeyler yalan internet hızlandıramasın en fazla para vererek bu pinglerden kurtula bilirsin Genişletmek için tıklayın ... Dostum Port İle İnternet Hızınızı Değiştirebilirsin Lütfen Bi Cevap Vermeden Önce Araştır. FurkanYusufT' Alıntı: Yaptım Hocam zaten. Genişletmek için tıklayın ... Free Proxyler Deniyormusun
LeventGokTurk' Alıntı: O senin internetinden kaynaklıdır program vb gibi şeyler yalan internet hızlandıramasın en fazla para vererek bu pinglerden kurtula bilirsin Genişletmek için tıklayın ... Dostum Port İle İnternet Hızınızı Değiştirebilirsin Lütfen Bi Cevap Vermeden Önce Araştır. FurkanYusufT' Alıntı: Yaptım Hocam zaten. Genişletmek için tıklayın ... Free Proxyler Deniyormusun
23 Haz 2018 Konuyu başlatan #6 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI LeventGokTurk' Alıntı: O senin internetinden kaynaklıdır program vb gibi şeyler yalan internet hızlandıramasın en fazla para vererek bu pinglerden kurtula bilirsin Genişletmek için tıklayın ... biliyorum kanki böyle aylık 50 tl'yi geçmicek bir internet paketi biliyormusun ByMnyak' Alıntı: Free Proxyler Deniyormusun Genişletmek için tıklayın ... proxy denemiştim birkere internet ciddi anlamda boost yapıyor ama arada sırada internetim kesiliyor neden oluyor ?
LeventGokTurk' Alıntı: O senin internetinden kaynaklıdır program vb gibi şeyler yalan internet hızlandıramasın en fazla para vererek bu pinglerden kurtula bilirsin Genişletmek için tıklayın ... biliyorum kanki böyle aylık 50 tl'yi geçmicek bir internet paketi biliyormusun ByMnyak' Alıntı: Free Proxyler Deniyormusun Genişletmek için tıklayın ... proxy denemiştim birkere internet ciddi anlamda boost yapıyor ama arada sırada internetim kesiliyor neden oluyor ?
23 Haz 2018 #7 ByMnyak B Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2017 Mesajlar 421 Çözümler 2 Tepki puanı 168 Yaş 26 9 HİZMET YILI FurkanYusufT' Alıntı: proxy denemiştim birkere internet ciddi anlamda boost yapıyor ama arada sırada internetim kesiliyor neden oluyor ? Genişletmek için tıklayın ... Proxy Ler 1 Günlüktür Her Gün Bir Proxy Paylaşılıyor zaden Forumda Takip Etmeni Öneririm FurkanYusufT' Alıntı: biliyorum kanki böyle aylık 50 tl'yi geçmicek bir internet paketi biliyormusun Genişletmek için tıklayın ... Türknet E F S A N E Bi İnternet.
FurkanYusufT' Alıntı: proxy denemiştim birkere internet ciddi anlamda boost yapıyor ama arada sırada internetim kesiliyor neden oluyor ? Genişletmek için tıklayın ... Proxy Ler 1 Günlüktür Her Gün Bir Proxy Paylaşılıyor zaden Forumda Takip Etmeni Öneririm FurkanYusufT' Alıntı: biliyorum kanki böyle aylık 50 tl'yi geçmicek bir internet paketi biliyormusun Genişletmek için tıklayın ... Türknet E F S A N E Bi İnternet.
23 Haz 2018 Konuyu başlatan #8 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI ByMnyak' Alıntı: Türknet E F S A N E Bi İnternet. Genişletmek için tıklayın ... bakiyim bi bende paket arıyorum
ByMnyak' Alıntı: Türknet E F S A N E Bi İnternet. Genişletmek için tıklayın ... bakiyim bi bende paket arıyorum
19 Eyl 2018 #9 skyllabiceps S Üye Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI benimde pingim çok yüksek fortnite da çözüm var mı arkadaşlar proxy falan nasıl kullanılır bilmiyorum ttnet kullanıyorum bu arada
benimde pingim çok yüksek fortnite da çözüm var mı arkadaşlar proxy falan nasıl kullanılır bilmiyorum ttnet kullanıyorum bu arada