Fortnite sebepsiz yere hesabımı banladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
fortnitea girmeden önce başka oyunda hile kullanıp bilgisayarını yeniden başlatmadan fortnitea girdiysen bu easyanticheati tetiklemiş olabilir. Kernel hilelerde hileyi ve oyunu kapatsanız dahi bu hileler bilgisayarınızı yeniden başlatana kadar kernelde iz bırakır bu da başka oyunlarda bile olsa anticheatın triggerlanmasına sebep olabilir. Aynısı başıma valorant-pubg'de gelmişti. valorantta hilemi açtım oynadım sonra pubg girdim ve hile açmasam dahi banlandım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
fortnitea girmeden önce başka oyunda hile kullanıp bilgisayarını yeniden başlatmadan fortnitea girdiysen bu easyanticheati tetiklemiş olabilir. Kernel hilelerde hileyi ve oyunu kapatsanız dahi bu hileler bilgisayarınızı yeniden başlatana kadar kernelde iz bırakır bu da başka oyunlarda bile olsa anticheatın triggerlanmasına sebep olabilir. Aynısı başıma valorant-pubg'de gelmişti. valorantta hilemi açtım oynadım sonra pubg girdim ve hile açmasam dahi banlandım.
Evet arkadaşın dediği gibi böyle durumlar olabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunlar bazen saçma banlar atabiliyorlar sistemleri nasil çalişiyor bilen varsa açıklasın

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Pc de arkada çalışan başka oyunun hilesi veya antivirüs boş yere ban yedirebilir sana daha dikkatli olman lazımdı veya sebepsiz diyosan ticket at geri dönüş sağlarlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
fortniteden ban yiyeni ilk defa duydum bide üstüne haksız ban geçmiş olsun

Üye
2 HİZMET YILI
5 yıllık fortnite hesabıma girerken hesap etkin değil hatası alıyorum nası çözebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bilgisayarında başka bir oyunun bile hilesi olsa battleye algılayıp banlamış olabilir ama yoksa ticket at bakılır büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...