- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Inject typeleri tek tek dene olur, bazıları extreme ile deneyince crash yiyor , ama sen genede bir deneEllerine Sağlık Güzel Görünüyor.Bende Xenos Çalışmıyor Extreme İle Yapsam Olurmu
Her İhtimale İşin Bittiğinde Hileyi Silcs:go etkilenir mi yani ben fortinite için indirdim hileyi kurdum falan cs:go oynadığımda vac bunu şüpeli uygulama tespit edip beni banlar m?
Kullandıktan sonra hileyi silsem dahi fortinite dosyalarının içinde kalır galiba.Her İhtimale İşin Bittiğinde Hileyi Sil
Hayır Gta V Hileleri İle Karıştırma Hile Dosyasını Silersen Hile Tamamen GiderKullandıktan sonra hileyi silsem dahi fortinite dosyalarının içinde kalır galiba.
Mesela işte ınject programını kurdum ınjectledim yarım saat oynadım sonra ınject programını sildim dll yi sildim tamamen silinir mi?Hayır Gta V Hileleri İle Karıştırma Hile Dosyasını Silersen Hile Tamamen Gider
Benden Sana Tavsiye İşin Bittikten Sonra Dosyaları Rar İle Sıkıştır Kullanacağın Zaman Çıkar Kullanber ne olursa olsun sildim. bir kere VAC ban yemiştim tekrar yemek istemiyorum (kurmadan sildim)
İndirdim denedim.Çalışıyor teşekkürler.
vac rar ile sıkıştırlan dosyaları taramıyormu? bir de sıkıştırma nasıl oluyor söylersen sevinirimBenden Sana Tavsiye İşin Bittikten Sonra Dosyaları Rar İle Sıkıştır Kullanacağın Zaman Çıkar Kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?