Çalışmıyor Fortnite Vip Hack [Name Esp - Item Esp - Bone Aimbot - No Spread etc] - [2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Allah senden tekrar tekrar razı olsun. Bilgisayarım kasıyordu zevk almıyodum ama en azından adamları görüp temizliyorum kasmasına rağmen eğleniyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cs:go etkilenir mi yani ben fortinite için indirdim hileyi kurdum falan cs:go oynadığımda vac bunu şüpeli uygulama tespit edip beni banlar m?

A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Crash yiyenler oyunu fullscreen yapınca düzeliyor. @nader11ndeu istersen sende ekle konuya bunu. Tekrardan Allah razı olsun.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ber ne olursa olsun sildim. bir kere VAC ban yemiştim tekrar yemek istemiyorum (kurmadan sildim)

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kullandıktan sonra indirdiğiniz injectoru ve dll yi silmeniz hileyi silmeniz için yeterlidir, herhangi bir kalıntı dosya bırakmayacaktır. Ayriyetten ban riski her hilede olduğu gibi vardır .Eğer hile olduğunuzu çok belli ederseniz yani 300 metreden durmadan hs atarsanız (ki bu hile ile atamama şansınız yok) report sisteminden ban yiyebilirsiniz.

for a Dream
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ya ben hileyi belli etmeden kullanamam ki illakide milletin çıldırması lazım zevk abicim zevk düşünüyorumda psikoloğamı görünsem ne

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Gençler oyun zaten free, hwid ban falan yok. Gidip yeni account açarsınız. Doya doya kullanın hileyi fix yemeden ben 3 gündür kullanıyorum abarta abarta sorun yok :D

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba zulu hack yine güncelleme yapıyor ne zaman aktiflesir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...