Fortnite'yi tahttan mı düşürecek? Fortnite'ye bakamaz bile. Öncelikle grafikleri babaannemin poposu gibi. Haraket gibi özelliklerin grafikleri de dedemin poposu gibi. Yani F özelliği falan, Ninja'nın gameplayına bakarsanız oyunda atacağınız her maçın win olacağını anlarsınız. Bu kadar gereksiz bir oyunun yapılması, beni açıkçası üzdü.
Tabi ben öznel konuşuyorum, kimisi "Oha bu oyun için para bile verirdim!", kimisi ise "Bu ne awk?" diyor. Şimdi ise "Fortnite de PUBG'den çaldı, Realm Royale de Fortnite'den çalamaz mı arkadaş?" diyebilir birileri. Fakat şunu anlamıyorlar ki, PUBG'nin koruma sistemi olan UE4, Epic Games tarafından geliştirildi, Fortnite PUBG'nin açıklarını kapatıp kendine özgü güzel bir oyun yaptı, Realm Royale ise Fortnite'nin kopyasını sadece yapısız, daha iğrenç bir halde yaptı.
Yemin ediyorum Mario Realm Royale'den daha güzel arkadaş. Bu nasıl bir oyun? Buraya kadar okuyan herkes yorumuma bir like atarsa, onlar için dua eder, mübarek bayramlarını kutlayabilirim. Her neyse, iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlar.