Fortnite'ı Tahtından İndirebilecek Oyun -Realm Royale-

Size Bir Yararım Oldumu ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba Gençler bugün sizlere Realm Royale i tanıtacağım.Bu oyun Fortnite ı tahtından indirebilecek olan bir oyun.Paladins yapımcılarından çıkan bu oyun Oynaması zevkli bir battle royale oyunudur.İsterseniz İncelemeye Geçelim :

:resim:

images.jpg

download.jpg

Oyunuzmuz 3 farklı seçenekle oynanabilir durumda ister tek isterseniz arkadaşlarınızla veya rastgele bir takımla oynanabilir durumda (Solo-Duo-Squad)
oyunumuzda 5 farklı karakter ve her karaktere özel silahlar ve skiller bulunmaktadır.

download.jpg

Ve ayrıca bu skillerin ve silahların çoğu oyunda olduğu gibi rankları vardır.Legend Rank Silah Zırh ve Skiller hariç diğer rank eşyalar sandıktan çıkmaktadır.Bu Oyunda kendine özgü ve hoş olan legend silah zırh vs.yi demircide basıyorsunuz.demircide basmak içinse silahları x tuşu ile dönüştürüp coin benzeri toplayarak demirciden istediğiniz şeyi basıyorsunuz.

images (2).jpg

birde oyunumuzda yere düşmek yerine tavuk olmak bulunmaktadır.canınız tükendiğinde tavuğa dönüşürsünüz ve 30 sn içerisinde ölmez iseniz yarı canla eski halinize geri dönüp oyuna devam edebilirsiniz.

images (5).jpg

bu Konuyu İnceleyidiğinizde Size Bir Yararım Dokunduysa Beğenmeyi Unutmayınız.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Fortniteyi geçmesi imkansız kardeşim ama genede üşenmeden yazmışsın bence git bi bidaha düşün

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Düşmet fortnite diyemem hiç belli olmuyor gta 5 nasıl satıldı ise bu fortnite da satılabilir

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
zaten oyunun kendisi fortnite

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Fortnite Oyunundan Güzel o_O

Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Fortnite'yi tahttan mı düşürecek? Fortnite'ye bakamaz bile. Öncelikle grafikleri babaannemin poposu gibi. Haraket gibi özelliklerin grafikleri de dedemin poposu gibi. Yani F özelliği falan, Ninja'nın gameplayına bakarsanız oyunda atacağınız her maçın win olacağını anlarsınız. Bu kadar gereksiz bir oyunun yapılması, beni açıkçası üzdü.

Tabi ben öznel konuşuyorum, kimisi "Oha bu oyun için para bile verirdim!", kimisi ise "Bu ne awk?" diyor. Şimdi ise "Fortnite de PUBG'den çaldı, Realm Royale de Fortnite'den çalamaz mı arkadaş?" diyebilir birileri. Fakat şunu anlamıyorlar ki, PUBG'nin koruma sistemi olan UE4, Epic Games tarafından geliştirildi, Fortnite PUBG'nin açıklarını kapatıp kendine özgü güzel bir oyun yaptı, Realm Royale ise Fortnite'nin kopyasını sadece yapısız, daha iğrenç bir halde yaptı.

Yemin ediyorum Mario Realm Royale'den daha güzel arkadaş. Bu nasıl bir oyun? Buraya kadar okuyan herkes yorumuma bir like atarsa, onlar için dua eder, mübarek bayramlarını kutlayabilirim. Her neyse, iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlar. :)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu oyunu twitch sayesinde nefret etmeye başladım sapık gibi reklam gösteriyolar yayını kaçırıyorum kafayı yicem. dostum yukarıda dedikleri gibi tahtından indiremez ama tutucak gibi bir oyun hadi hayırlısı.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bazen çakmalar daha çok tutar mesela sahte çakma adidas :) belkide fortnite iyi bir pc gerektirdiği ve 20 gb olduğu için küçük bir gamer kesime hitap ederken ( bende oynayamıyorum fortnite ) bu oyun neredeyse tost makinesinde çalışacak buradan oyunu tahttan indirme ihtimali var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...