Forum kötüye gidiyor ve hileler herkesin kullanımına açık olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Evet, site bence bok yoluna gidiyor. Birisi forumdaki hile hakkında bir konu açıyor, o hileye erişimi olmayan elemanda boş yorum yapıyor veya başkalarının yorumunu değiştirip yazıyor. Eğer böyle devam ederse hiçbir hile ud kalamayacak ve sitedeki yardım isteyen üyeler cevaplarını alamayacak. Bence sitedeki hileleri herkes kullanabilmeli çünkü adam siteye giriyor, saçma sapan yorum yapıyor ve forum keyfinin içine ediyor. Saçma salak şeyler yazıyorlar hileye erişmek için. @nader11ndeu, @#MorpHeus, @LeftSpace, @ioz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bunu yeni mi fark ettin (forumun gidişatı değil, konular ve yorumlar hakkında) :D Sitedeki konuların %50'sinden fazlası çöp. En sevdiğin renk ne? en sevdiğin ... ne? en sevdiğin ... ne? Kimsenin neyi sevdiği hiç kimsenin umrunda bile değil ve konuyu açan yorumlara bakmıyor bile...

Benim önerim: Belirli bir yere gelince rapor değilde yorumu direkt silme yetkisi gibi bir şey verilmeli, ve o yormu eğer haksız sildiyse itiraz edip modlar aracılığıyla incelenebilmeli. Konu açmak için gereken gereksinimler arttırılmalı.

Forumun mezarlığında 33.7K konu mevcut.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka dediklerinin hepsi doğru fakat özellikle şunu aşırı yaşadım script ile ilgili birşey soruyorum 50 YORUM OLAN ve CONFİRMEDİ OLMAYAN biri cıkıp üstteki birinin mesajını ctrl c ctrl v yapıyor özellikle bu konuya bi el atılmalı

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hileye ulaşabilmek için her türlü yol mübahtır deyip konulara gereksiz lakırtı yapılıyor bence arkadaşların da dediği gibi bu işe bir sınır koyulmalı.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dediğin kesinlikle doğru ama hileleri herkesin kullanması pek yatmadı gibi

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu konu ile ilgili elimizden geldiğince çabalıyoruz
aşağıda belirttiğim kategorilerde geçerli bir sistem uygulamayı denedik
"yeni üye olmuş ve başkasının sorununu çözmesi mümkün olmayan üyelerin yorum atmasını engelledik"
sistem nasıl mı çalışıyor? hemen anlatayım, mesela yeni bir üye bu belirttiğim kategorilerde konu açtı ve yardım istedi bu konuya sadece "onaylı üye ve üzeri" üyeler yorum atarak yardımcı olabilir, ama bir başka yeni üye olmuş ve üyeliği onaylı olmayan bir üye yorum atamaz"

https://memoryhackers.org/forums/soru-cevap.755/
https://memoryhackers.org/forums/oyun-sorunlari-destek.753/https://memoryhackers.org/forums/pc-sistemsel-donanimsal-sorunlar-cozumleri.754/https://memoryhackers.org/forums/hile-teknik-yardim.752/
aynı zamanda forumdan "non english" kategorilerine yorum atılması kapatıldı bu kategorilerde gerçekten kötüye gidiyordu.

bununla ilgili yapay zeka geliştirme girişimlerimiz oldu, ancak elimizdeki data ile hangi yorumun yararlı hangisinin yararsız olduğunu trainlemek çok zor olduğu için başarısız olduk. bahsettiğiniz gibi tüm hileleri herkese açarsak bu forumdaki hilelerin çoğunu tekrar göremeyebilirsiniz buna emin olun.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
@LeftSpace aslında harika bir önerim var örneğin ´´

yıllara göre ya da yıl çok geldi̇yse gözünüze yorum sayisina göre deği̇l de kayitli olduğu ay veya yila göre rank veri̇lsi̇n.
örneği̇n üye 0-1 ay onayli üye 1-3 expert 3-5 ay sonrasi katlanarak gi̇debi̇li̇r.
@nader11ndeu

@LeftSpace Ama bunda da şöyle sorun olur si̇tedeki̇ akti̇fli̇k düşer ki̇mse yorum atmadan süre doldurur.
Onun da önüne şu şeki̇lde geçi̇li̇r 0-1 ay 100 yorum olarak. Sadece görüş bi̇ldi̇rdi̇m saygi duymazsanizz bi̇le ne di̇yo bu demeyi̇n
:dd

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
@LeftSpace aslında harika bir önerim var örneğin ´´

yıllara göre ya da yıl çok geldi̇yse gözünüze yorum sayisina göre deği̇l de kayitli olduğu ay veya yila göre rank veri̇lsi̇n.
örneği̇n üye 0-1 ay onayli üye 1-3 expert 3-5 ay sonrasi katlanarak gi̇debi̇li̇r.
@nader11ndeu

@LeftSpace Ama bunda da şöyle sorun olur si̇tedeki̇ akti̇fli̇k düşer ki̇mse yorum atmadan süre doldurur.
Onun da önüne şu şeki̇lde geçi̇li̇r 0-1 ay 100 yorum olarak. Sadece görüş bi̇ldi̇rdi̇m saygi duymazsanizz bi̇le ne di̇yo bu demeyi̇n
:dd

İlk örnekte sitedeki aktif üye sayısı düşer, ikinci örneği pek anlamadım; 100 yorum atmak 1 ay mı sayılacak yoksa 1 ay içinde max 100 yorum mu atabilecekler?

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Saçma sapan yorumlar olduğu zaman sistem o yorumları siliyor ama

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adamlar ne yapsın kardeşim bir yerde onlar da haklı

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Mesela Valorant mı CS GO mu diye konu açılmış elemanın biri sadece valo yazmış, ben de raporladım çünkü; bildiğim kadarıyla nedeniyle beraber yazman gerekiyor. Ama raporu inceleyen yetkili sorun yok kalabilir diyor.

Bu tarz konuya ben de aynı şekilde seçimimi yapıp yazmıştım ardından mesajım silindi neden onu seçtiğimi, gerekli açıklamayı yapmadığım için.
Bu saatten sonra tek bir rapor bile atmıyorum artık.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bence amacım burada algı yapıp kendi önünü açmak gibi gözüküyor dostum. Ben gayet memnunum doğru çok fazla çöp konu var ama gidip arama motorunu veya kategorileri kullanırsan ki formun en büyük özelliği bu aradaığnı bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tam tersine hilelerin üye seviyesinin yükseltilmesi ve yorum atma sınırının düşük seviye memberlar için daha kısıtlı olması lazım, herkes kolayca random yorum yaparak erişebildiği için bu durum yaşanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Memory'nin politikası ücretsiz hileler olduğunu biliyorum ama keşke ücretsiz olması yerine çok cüzi bir miktara bunu yapsalar herkes rahatlar.
Fakat birilerinin bu konuya dikkat çekmesi gerekti konuyu açtığın için teşekkürler

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gerekirse foruma üye olmak paralı olmalı, ücretsiz yapmak veya sistemi kaldırmak çözüm değil. paralı üyelikler olursa böyle saçma sapan bilinçsiz insanlar gelip yorum yapmaz.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Site yıllardır var ve bu şekilde hilelerin her kullanıcıya açık olması hiç iyi bir şey değil dediğin şekilde yorum forum kalitesi düşüyor bence 2 türlüde olmamalı farklı çözüm gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bencede hileyi kullanmak için onaylı üye şartı kaldırılmalı çünkü forum spam yorum çöplüğüne döner

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kral memory hileleri çok efsane güzel yani mesela lol sc diğer sclerden daha iyi ban olsun vs bence direk giren indirsin yahu benim görüşüm bu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bencede öyle herkese açık ücretsiz olmalı tamamen sadece reklamlar yeterlidir diye düşünüyorum günde kaç yüz kişi girip çıkıyo siteye emeklerinin haklarınıda yöneticiler alsınlar tabi iyi forumlar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...