Forum kötüye gidiyor ve hileler herkesin kullanımına açık olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Evet, site bence bok yoluna gidiyor. Birisi forumdaki hile hakkında bir konu açıyor, o hileye erişimi olmayan elemanda boş yorum yapıyor veya başkalarının yorumunu değiştirip yazıyor. Eğer böyle devam ederse hiçbir hile ud kalamayacak ve sitedeki yardım isteyen üyeler cevaplarını alamayacak. Bence sitedeki hileleri herkes kullanabilmeli çünkü adam siteye giriyor, saçma sapan yorum yapıyor ve forum keyfinin içine ediyor. Saçma salak şeyler yazıyorlar hileye erişmek için. @nader11ndeu, @#MorpHeus, @LeftSpace, @ioz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Konu sahibinin söylediklerine kesinlikle katılmıyorum. Sitedeki tüm hilelerin herkese açık olması o hilenin daha çabuk detected olmasını sağlar sana bir şey kazandırmaz, aksine o oyundaki emek vermiş olduğun her şeyi kaybettirir. Spam konusuna gelirsek; moderatörler böyle durumlarda gerekli uyarıları vs yapıyorlar zaten. Benim görüşüm olarak tek eksikleri siteye biraz daha fazla moderatör almalarıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Benim önerim hileleri 1 dolara sabitlesinler hem yapanlar hem site hem de herkes kazansın.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
CÜZİ ne demek bi fikrin var mı?

Cüzi bile Olması P2C demek kanka şakamısın :D P2C ne biliyormusun yani onu merak ettim açıkcası
Valla Herkes Aktifliğini Koruyup Haketmek zorunda bana kalırsa burdaki diğer kişiler insan değil mi onlar niye aktifliğini koruyup hakedip kullanıyor herkes 2-3 aktif olmaktan kaçmak için P2C Taraftarı

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence hilelerin ücretli olması gerekiyor.

ücretli olursa forum çöp olur biter madem ücretli hile arıyodunuz burda ne işiniz vardı

Benim önerim hileleri 1 dolara sabitlesinler hem yapanlar hem site hem de herkes kazansın.

şayet paralı olursa başka ücretsiz hile veren sitelere üye oluruz bizde benim bildiğim birkaç tane ücretsiz hile forumu var onlara geçerim kaybeden mh olur bizim için fark etmez yani

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum sen şakamısın ranks sistemi olmasa herkes dilediği gibi dilediği hileyi kullanırsa sitede aktiflik olmaz bu adamlar bu işi babalarının hayrına yapmıyor ya bir yerden gelir gelmesi lazım

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar yorum olayının sitedeki aktifliği arttırmak için getirildiğini yazmış, fakat tamamen yanlış. Yorum olayı geleli neredeyse 4-5 sene oluyor, gelmesinin sebebi tamamen public olan hilelerin detectinin çok daha kolay olması. Kernel seviye ac lerin olduğu oyunlarda ud hile kullanmak istiyorsanız cebinizden en az 40-50$ civarı paranın çıkmasını gerekiyor. MH nin bok yoluna gittiğini düşüneceğinize MH ye minnet duysaydınız keşke. :residentsleeper:

Çok mantıklı kenzi p2c dönelim ve 1$ a satalım, her şey fakir halkımız için. :peepoNice:

----------------------------
Yapmanız gereken spam yorum gördüğünüzde raporlamak, bu kadar. Eğer raporlamaya erinip spam mesajlardan şikayet ediyorsanız ya boş boş konuşmayı bırakacaksınız ya da aklınızla bir fikir düşünüp bunu belirteceksiniz, belinizin aşağısıyla değil.

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
50 yorum yapmaya ne varki çok kolay iş

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
mezarlıkta 33k konu var ve konu açıyoruz adamlar alakasız boş yorum yapıp yorum değiştiriyoruz adminler olmasa cevap alamıyoruz forum düşüyor hileler dt olucak az kaldı...

bence herkes hile kullanabilmeli

al işte örnek sana :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
mezarlıkta 33k konu var ve konu açıyoruz adamlar alakasız boş yorum yapıp yorum değiştiriyoruz adminler olmasa cevap alamıyoruz forum düşüyor hileler dt olucak az kaldı...
Mezarlıkta 33k konu olmasından ne anlamamız lazım mesela ? Sadece boş açılan konular vb mezarlığa atılmıyor, geçerliliğini yitirmiş konularda mezarlığa atılıyor.
Forumun düştüğü falan yok, algıya da gerek yok. Eğer spam mesajla karşılaşıyorsanız reporlayın, zaten banlıyoruz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Haklısın aslında bu konuya el atılmalı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ücretli olursa forum çöp olur biter madem ücretli hile arıyodunuz burda ne işiniz vardı
şayet paralı olursa başka ücretsiz hile veren sitelere üye oluruz bizde benim bildiğim birkaç tane ücretsiz hile forumu var onlara geçerim kaybeden mh olur bizim için fark etmez yani

memory politikasını ben de biliyorum kardeş. Adamların yazdıklarına bak. Sen ne dersin?

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
:D 50 mesaj sınırı kalksın boş mesaj ve konu başlığı olayları biter.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
çok daha yaratıcı bir fikriniz var ise bununla ilgili çalışmalar yapabiliriz, "yapay zeka tutmadı"

insanlara spam fighter permi verilmesi icin tesvik olabilir belki ya. ben spam diye raporluyorum belki 3-5 kisi daha yapiyor. gunluk aktif giren insanlarin kaydedeger kismini tesvik etsek rapor icin azalabilir belki.

:D 50 mesaj sınırı kalksın boş mesaj ve konu başlığı olayları biter.

bu sefer de hilelere erisim olmaz :)

Süper Üye
3 HİZMET YILI
bence yanlıs dusunuyorsun bos yorum atanlar ban yıyor zaten ya da yorumu siliniyor ayrıca herkesin kullanması cok sacma hemen dt olur rank yukseltilmeli bile ornegin script seckin yapılmalı

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hayır tabiki de herkese açık olursa herkes ban yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...