tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
kesinlikle haklısınız forumda çok boş yere mesaj atan kullanıcılar var bundan böyle aktif olacağım arada bir gönüllü olarak valla bende raporluycam destekliyorum bu fikriniziKonu sahibi arkadaşın Hileler herkese açık olmalı diye sunduğu öneri bana hiç mantıklı gelmiyor aksine tam bir saçmalık, Hem anında detected oluyor hileler , hem de bir şeylere ulaşmak biraz emek istemeli , işte o zaman değer kazanıyor.
Konulardaki saçma sapan yorum kasıcılara gelecek olursak , iş yükünün azaltılması için sadece belirli konulara (Genelde diğerlerine nazaran off topic de en çok yaşanıyor bu problem , o zaman yetkisi kısıtlı sadece bu problemin (Spam) mesaj kasanların mesajlarını silebilecek uyarı yetkisi verilebilecek minumum 5 tane moderatör alımı yapılacak iş yükü hafifletilecek şu anki görülen spamlardan büyük ölçüde kurtulacaktır diye düşünüyorum.
Tabi yıllarca forum yönetmiş Forum yetkilileri bunu zaten biliyorlardır zamanı gelince önlem alacaklardır , ancak o zaman bence tam da şu zaman.
hocam forumun ana fikri zaten para vermeden bir şeylere ulaşabilmemizi sağlamakgerekirse foruma üye olmak paralı olmalı, ücretsiz yapmak veya sistemi kaldırmak çözüm değil. paralı üyelikler olursa böyle saçma sapan bilinçsiz insanlar gelip yorum yapmaz.
Agam bence gayet mantıklı konuşmuşsun bence buna özel konu açmalısın ve üyelerinde seni destekleyeceğini düşünüyorum dediğim gibi bi konu açıp detaylı şekilde anlatırsan ve yöneticilerinde kafasına yatarsa yapılması güzel bir uygulama olur@LeftSpace aslında harika bir önerim var örneğin ´´
yıllara göre ya da yıl çok geldi̇yse gözünüze yorum sayisina göre deği̇l de kayitli olduğu ay veya yila göre rank veri̇lsi̇n.
örneği̇n üye 0-1 ay onayli üye 1-3 expert 3-5 ay sonrasi katlanarak gi̇debi̇li̇r.
@nader11ndeu
@LeftSpace Ama bunda da şöyle sorun olur si̇tedeki̇ akti̇fli̇k düşer ki̇mse yorum atmadan süre doldurur.
Onun da önüne şu şeki̇lde geçi̇li̇r 0-1 ay 100 yorum olarak. Sadece görüş bi̇ldi̇rdi̇m saygi duymazsanizz bi̇le ne di̇yo bu demeyi̇n
:dd
Kardeşim kendince haklı olduğunu düşünebilirsin ama Hileyi çok fazla kişi kullanırsa hile fix yer kimse kullanamaz burda sadece kendine göre yorum yapmışsın biraz daha düşünerek yorum yapmanı tavsiye ederimbencede öyle herkese açık ücretsiz olmalı tamamen sadece reklamlar yeterlidir diye düşünüyorum günde kaç yüz kişi girip çıkıyo siteye emeklerinin haklarınıda yöneticiler alsınlar tabi iyi forumlar herkese
Aynen kanka bütün hileleri size açsınlar oldu olucak hiç çaba sarfetmeyin tamambencede öyle herkese açık ücretsiz olmalı tamamen sadece reklamlar yeterlidir diye düşünüyorum günde kaç yüz kişi girip çıkıyo siteye emeklerinin haklarınıda yöneticiler alsınlar tabi iyi forumlar herkese
İnsanlar P2C'den kaçıyor siz P2C Destekliyorsunuz şaka gibiMemory'nin politikası ücretsiz hileler olduğunu biliyorum ama keşke ücretsiz olması yerine çok cüzi bir miktara bunu yapsalar herkes rahatlar.
Fakat birilerinin bu konuya dikkat çekmesi gerekti konuyu açtığın için teşekkürler
alakası yok sarfediyoruz çalışıyoruz emek veriyoruz 4 yıldır üyeyim ben bu platforma farklı hesaplarım var geçmişten beri takip ediyorum ama dediklerimi anlamamışsın herneyse tartışmaya mahal vermeye gerek yok iyi forumlar ...Aynen kanka bütün hileleri size açsınlar oldu olucak hiç çaba sarfetmeyin tamam
4 yıldır 34 yorummusun knkalakası yok sarfediyoruz çalışıyoruz emek veriyoruz 4 yıldır üyeyim ben bu platforma farklı hesaplarım var geçmişten beri takip ediyorum ama dediklerimi anlamamışsın herneyse tartışmaya mahal vermeye gerek yok iyi forumlar ...
gönderilen yorumlara tepki gösteriyor zamanını başka şeyler için harcamalı bencede4 yıldır 34 yorummusun knk
CÜZİ ne demek bi fikrin var mı?İnsanlar P2C'den kaçıyor siz P2C Destekliyorsunuz şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?