tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Kesinlike.Bence hilelerin ücretli olması gerekiyor.
CÜZİ ne demek bi fikrin var mı?
moderatörler öyle yorum yapanların yorumunu kaldırıyorlar boşa yapıyorlar onuadamlar aktiflik olsun diye zaten bu kuralı koymuş hile kullanıcam diye konu altına asdasdasd yazan falan gördüm ben
Bence hilelerin ücretli olması gerekiyor.
Benim önerim hileleri 1 dolara sabitlesinler hem yapanlar hem site hem de herkes kazansın.
Çok mantıklı kenzi p2c dönelim ve 1$ a satalım, her şey fakir halkımız için.Benim önerim hileleri 1 dolara sabitlesinler hem yapanlar hem site hem de herkes kazansın.
bence herkes hile kullanabilmeli
Mezarlıkta 33k konu olmasından ne anlamamız lazım mesela ? Sadece boş açılan konular vb mezarlığa atılmıyor, geçerliliğini yitirmiş konularda mezarlığa atılıyor.mezarlıkta 33k konu var ve konu açıyoruz adamlar alakasız boş yorum yapıp yorum değiştiriyoruz adminler olmasa cevap alamıyoruz forum düşüyor hileler dt olucak az kaldı...
ücretli olursa forum çöp olur biter madem ücretli hile arıyodunuz burda ne işiniz vardı
şayet paralı olursa başka ücretsiz hile veren sitelere üye oluruz bizde benim bildiğim birkaç tane ücretsiz hile forumu var onlara geçerim kaybeden mh olur bizim için fark etmez yani
çok daha yaratıcı bir fikriniz var ise bununla ilgili çalışmalar yapabiliriz, "yapay zeka tutmadı"
50 mesaj sınırı kalksın boş mesaj ve konu başlığı olayları biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?