Forum sitelerine girme ve bağımlı olma anınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Buna benzer bir şeyi 3-4 sene önce yaşamıştım, farklı bir forum sitesinde. Forum sitelerine herkes belirli bir amaçla kayıt oluyor. Farklı konularda insanlardan yardım almak yada spesifik konularda tartışmak vs. Memoryhackers'a da gördüğüm bir şeyden dolayı kayıt oldum. Şimdi sebepsizce hiç bir ihtiyacım vs. olmamasına rağmen milletin sorularına bakmak tartışmak vs. istiyor canım. Yine bir bağımlılık başlıyor galiba. Forum sitelerine nasıl girdiniz ve bağımlı olduğunuzu ilk anladığınız an nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bütün forumların değil de Memoryhackers'a her gün giriyorum o yüzden en azından bu forumun bağımlısı oldum diyebilirim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hesabı ilk açtığımda hiç konulara yanıt vermez konu açmazdım wolftü hilesi için gelir giderdim şuan birilerine yardımcı olmak hoşuma gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu sitenin yavaş yavaş bağımlısı oluyorum bende

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Buna benzer bir şeyi 3-4 sene önce yaşamıştım farklı bir forum sitesinde. Forum sitelerine herkes belirli bir amaçla kayıt oluyor. Farklı konularda insanlardan yardım almak yada spesifik konularda tartışmak vs. Memoryhackers'a da gördüğüm bir şeyden dolayı kayıt oldum. Şimdi sebepsizce hiç bir ihtiyacım vs. olmamasına rağmen milletin sorularına bakmak tartışmak vs. istiyor canım. Yine bir bağımlılık başlıyor galiba. Forum sitelerine nasıl girdiniz ve bağımlı olduğunuzu ilk anladığınız an nedir?
Benimde öyle oldu. Lol hilesi kullanmak isteyip kayıt oldum :D Şimdi günlük gelip takılıyorum burada. İsmim doğum tarihim sallamaydı :D Forumu sevince doğum tarihini düzelttirdim isim kaldı :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
önceden sadece hile için giriyordum sonra baktım insanlarla birşeyler paylaşmak güzel hoşuma gitti

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yavaş yavaş tekrardan bağımlılık derecesine geçeceğim sanırım :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benimde bir çok forumda üyeliğim falan vardır ama burası farklı be bro buraya girdim mi böyle kardeşlere cevap yazmak konuşup sohbet etmek acayip hoşuma gidiyor MH bağımlısıyım ama üzgün değilim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
I'm slowly getting addicted to this site

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Başta script için kayıt oldum da konulara baktıkça inanılmaz işe yaradığını anlıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
burdakilerle sohbet etmek çok iyi çok hoşuma gidiyor benim bağımlılık yaptım burdan arkadaş buldum onla oynuyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bende bağımlısı olmaya başladım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
normalde hiç konulara yanıt vermezdim lakin şimdi forumdan çıkamaz oldum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
insanlarla yardımlaşmak yada insanlarla samimi sohbet içersinde olmak hoşuma gidiyor normal hayatta bu hissiyatı yaşatabilen bi arkadaşım olmadığından kaynaklanıyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şuan bağımlı oldum gibi kendimi forumda yazılanlardan alamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hiçbir blog ya da rehber sitesi bana forumlar kadar yardımcı olmuyor. Herkes burda aynı sorunları yaşayabiliyor. Çok daha samimi bir ortam.

Üye
4 HİZMET YILI
Bu forumu bu web sitesinden de kaydırmaya yavaş yavaş bağımlı oluyorum:panhype:

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Genel olarak forumları seviyorum çünkü senin de dediğin gibi her insan bir amaç ile giriyor zamanında hepimizin yaşadığı gibi. Ve hergün yeni bir bilgi öğreniyoruz aslında forumlarda mesela ben bi ara tarif bile istemiştim burda XDD

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Siteye geldiğimde sadece beleş hile almaya çalışırdım :D lol hilesinin onaylı uye deyince forum bakmaya karar verdim ve forum bakarken zevk aldığım için bunu devam ettiriyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...