Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
büyük bir forum sitesininde biriyle tartışmaya girdim möderötürün tanıdğıymış haksız yere banlandım orda bile torpil oldğunu görunce ülkeden hepten ilgimi kaybettim
Bizim durumumuz bağlılığı geçmiş delilik noktasına delmiş durumda
Çok eskiden foruma göz atar çıkardım şimdi ise yardım ve başka konulardaki yardım mesajları yağmur gibi yağıyor
Merhabalar, ben ilk önce hile kullanmak için memoryhackers'e katıldım ancak senin dediğin gibi sebepsizce artık bakacağım gibi çünkü bir sosyal ortam var bir yaşam var burada. Bilmiyorum düşüncelerimi anlatabildim mi ama benim düşüncem böyle.
memoryhackers gibi public bir forumda ilk defa bağımlısı olmaya başladım
önceden private keklerin forumlarında takılırdım
örn : gamesense(csgo),AzuraX(Minecraft),Astolfo(Minecraft)
fakat nedense memoryhackers bağımlılık yaptı
genel olarak forumlara 11 12 yaşımda başlamıştım ve forumun atmosferi o kadar büyüleyici gelmişti ki o zamandan beri forumların ayrı bir cazibesi var benim gözümde
Internete google degil de yahoo hükmederken düşmüştüm forum ve portallara. Mynet ve frmtr den çıkamıyordum. Oyun da oradaydı sohbette. Bu işin facebook ile bittiğini düşünüyorum. Eskilerijln o manyak bağımlılığı asla yeniden başlamaz. Çünkü artık internette çok fazla farklı cazibe merkezi var