Forum vpn sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
foruma vpn siz baglandıgımda bu siteye ulaşılamadı veya memoryhackers.org anamakinesinin yanıt vermesi normalden uzun sürüyor hataları alıyorum vpn ile baglanınca geçte olsa erişebiliyorum bu konuda bilgisi olanları yoruma teşvik ediyorum.

Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sen nasıl bir malsın ya ?
Hakaret Etmiyelim Lütfen Bende Cidden Düzeldi :) Başta Giriyordu Sonra İnternetin Ayarları İle Oynadım Pc'Deki Girmemeye Başladı Vpn Kullandım Girdi Sonra Şansıma Misafir Çocuğu Mouse Driverini Sildi Driver Tekrar Gelsin Diye Formatladım Sonra Siteye Gireyim Dedim Bi Baktım Siteye Giriyor :D
Efm :D
Kardeşim ne formatı :)
Dene :D İstiyorsan Ben Diğer Çözümleri Denedim Olmadı Belki Sende Olur :)
Burya terket please
Yaf Bilmeden Adamı Kovma :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Format atmak o kadarda kolay değil 2 dkda atarsında önemli binlerce dosya var onları taşıması vs uzun sürer simdilik vpn ile idare etcem yardımcı olalanlara tşk konuyu kapatabilirsiniz

Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Format atmak o kadarda kolay değil 2 dkda atarsında önemli binlerce dosya var onları taşıması vs uzun sürer simdilik vpn ile idare etcem yardımcı olalanlara tşk konuyu kapatabilirsiniz
En Sonunda Eskiden Yine Bu Siteye Ulaşamamıza Sebeb Olan Bir Sorun Vardı ilk öncelikle bu konuma gir c:\Windows\System32\drivers\etc sonra hosts dosyasını aç notepad ile düzenleyi seç ondan sonra orada yazan memoryhackers.org vb. leri sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...