Forum yaş ortalaması ve düşünceler -Muhabbet

Yaşınız

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba
Konuyu açmadan kendimi tanıtayım çünkü gerekecek siz yorum atarken Yaş : 22 yaklaşık 2002 yılından beri pc kullanıcısıyım .

Sorum şu : Eskiden yani 18-17 yaşından küçükken eskiden kastım forumları dolaşırdım hep böyle yaşıtlarım ve bende dahil profil fotosunu başka şeyler yapardık hiç bi zaman kendi resmimizi koymazdık
Hatırlamıyorum neden yani çekinmektenmi yoksa farklı bir şeydenmi, şuan mesela rahatlıkla her yerde kendi kimliğimi paylaşıyorum = resim, yaş, isim vb...

Anlamıyorum eskiden niye gizlediğimi hatırlamıyorum birinci sorum niye gizliyorsunuz ve ben niye gizledim acaba ?
Avatara kendi resmini koymamak genel her yaşa hitap eden bir olaymı yoksa 20 - 'ye hitap eden bir olaymı ?

Birde forumun yaş ortalamasını merak ettiğimden yukarı yaş anketi koyucam ister cevaplayın ister cevaplamayın.

YÖNETİME :
Lütfen saçma konu gereksiz konu tarzı düşüncelerle kapatmayın konuyu, Konu Muhabbet bölümünde hatam varsa uyarı yollayın düzeltirim hemen.

Okuyup yorumlayıp muhabbete eşlik ettiğiniz için
Teşekkürler

Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
19 bnde reis 2009 dan beridir sanaldayım

Üye
9 HİZMET YILI
17 yaşındayım kendi fotoğraflarımı medyada çok az kullandım ki gerek de yok bence

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
forumda 19 diye girmişim ama 24.
sosyal medya kullanmam ama 3 yıl önce facebook kullanırken sadece orada kendi resmimi koyardım çünkü orası bana ait bir yer. benim adım. benim resimlerim.
Forumlar başka..

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
who ı am deki karakter gibi düşün :) sanal tamamen farklı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
forumda 19 diye girmişim ama 24.
sosyal medya kullanmam ama 3 yıl önce facebook kullanırken sadece orada kendi resmimi koyardım çünkü orası bana ait bir yer. benim adım. benim resimlerim.
Forumlar başka..
Hacı burada bi nevi facebook fazla fark yok bana göre :) mesela çok fark var diyosanda bi saysana farklarını :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hacı burada bi nevi facebook fazla fark yok bana göre :) mesela çok fark var diyosanda bi saysana farklarını :)
Fark var ama şöyle düşün, niye kendi fotoğrafını koysun ki? bana hoş geliyor şahsen avatarımda karakter olması

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ırkçı yazman gerekiyormuydu ki ?

Türk ırkındanım ve Türk dışı'dır ırkçılığım Kanımı Soyumu ve Türk'ün üstünlüğünü Seviyorum bunu belirtmemde bence bir sakınca yok. Irkçı demek bu saydıklarımı sevmek demek bence pek kötü anlamı yok he sen bundan rahatsız oluyorsan eğer Türk değilsindir veya Türkleri sevmiyorsundur o zaman ya sen beni şikayet et yada ben seni - ya sen ban ye bu forumda -yada ben Irkçı Bir Türk Olduğumu Belirttiğim için ban yiyecek isem eğer hemmen anında atsınlar sevinirim :) en azından Türk düşmanı bir forum olduğu anlaşılmış olur bu yazıma(İmzama) karşı çıktıklarında :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Forum Kurallarını Okudugumda Soyle Bır Madde gordum Gercek kımlıgınızı Kullanmak yasaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Geç kaldın moruq her seviğimiz şeyi yapsak sonumuz ne olur? sen düşün

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısıss.PNG
    Ekran Alıntısıss.PNG
    3.3 KB · Görüntüleme: 3
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sanalda kimseye güven olmuyo o yüzden resim koymuyoruz :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Geç kaldın moruq her seviğimiz şeyi yapsak sonumuz ne olur? sen düşün
Evet kaldırmışlar yeni farkettim genede ırkçılığın ne olduğunu tam anlatan bi görsel atayım .
20181208_224049.jpg
Yani burda bazı yöneticiler yazdığımı yanlış anlamış oluyor :) çok bilgili yönetim kurulu : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...