je vole dans l espace
Griffin Premium
AhahahahYa sen şey değilmiydin önceden ayca_22 ?![]()
AhahahahYa sen şey değilmiydin önceden ayca_22 ?![]()
KatılıyorumValla kardeşim kaç senelerdir takılırım buralarda ama reelimi tek yönetim biliyor, ve bende onlarınkini biliyorum. Neden koymadıklarını ve benim neden forumda reel fotoğraf kullanmadığımı açıklayayım sana. Sosyal medya ile gerçek hayat tamamen farklı burada insanlar kendini çok rahat hissediyor istedikleri fotoğrafı koyabiliyor. ve biliyorsunuz bize bir çok düşman kişi veya kişiler var bizleri ifşalamak için sabah akşam nöbet tutan. Bunların eline fotoğraflarınızın veya başka bir tanıdığınızın fotoğraflarını düşmesini istermisiniz tabiki istemezsiniz. Veya diyelim yaşınız küçük. reel fotoğrafınızı gören diğer üyelerin hakaretlerini, küçümsemelerini görmek istermisiniz, istemezsiniz. Daha da ileriye gidelim benim de çok sık yaklaştığım bir durum fotoğraflarınızla dalga geçen kişiler var, şişman, obez, sivilceli itham edenler falan filan bunları görmek ister miyiz tabiki de istemeyiz o yüzden ben böyle yerlerde pek reel fotoğraf kullanmayı önermiyorum. Gerekirse reel isim dahi kullanmayın zamanında bunları yaşadım, sizlerde yaşamayın böyle durumlar.
Zaten orasına burasına laf edecek kadar düşen insanlar olsada yinede bazıları koyuyor. Bazen de alaya maruz kalıyorlarValla kardeşim kaç senelerdir takılırım buralarda ama reelimi tek yönetim biliyor, ve bende onlarınkini biliyorum. Neden koymadıklarını ve benim neden forumda reel fotoğraf kullanmadığımı açıklayayım sana. Sosyal medya ile gerçek hayat tamamen farklı burada insanlar kendini çok rahat hissediyor istedikleri fotoğrafı koyabiliyor. ve biliyorsunuz bize bir çok düşman kişi veya kişiler var bizleri ifşalamak için sabah akşam nöbet tutan. Bunların eline fotoğraflarınızın veya başka bir tanıdığınızın fotoğraflarını düşmesini istermisiniz tabiki istemezsiniz. Veya diyelim yaşınız küçük. reel fotoğrafınızı gören diğer üyelerin hakaretlerini, küçümsemelerini görmek istermisiniz, istemezsiniz. Daha da ileriye gidelim benim de çok sık yaklaştığım bir durum fotoğraflarınızla dalga geçen kişiler var, şişman, obez, sivilceli itham edenler falan filan bunları görmek ister miyiz tabiki de istemeyiz o yüzden ben böyle yerlerde pek reel fotoğraf kullanmayı önermiyorum. Gerekirse reel isim dahi kullanmayın zamanında bunları yaşadım, sizlerde yaşamayın böyle durumlar.