ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
sebep ?
ha ben genel olarak engelleme sandım okay tamamsebebe gerek yok aslında, iki kişi birbirinden nefret edebilir diğeri gelir drama çıkarmaya çalışır adamın konusunda vs. en basit örnek bu
Sebep bazı insanlar açılanlar konuyla dalga geçtikleri ve karşı tarafın inadına ters yorumlar yapmasını engellemek için.sebep ?
Parazitler çok forumda engellememiz lazımGelse Güzel Olur Forumda engellemem gereken birisi var
Rainbow da Battleye'yi bypasslamış diye seviniyor
sen söyle düşünebilirsin ınstagram veya başka bir sosyal platformda attıgın gönderinin altına saçmasapa yorum yapanların yorumunu silmiyormusun ?sebep ?
söyle bir şey var sadece acılan o konuya gereksiz bir yorum yapmış olursa sırasıyla su yollar izlenebilir acılan konuya yorum atma engeli (yeni hesap acarsa ınternet ıd si kayıtlıdır)Foruma üye olmak hızlı bir işlem bu nedenle engellediğiniz kişi hızlı bir şekilde başka bir hesap açıp yorum yazabilir. Fakat bu düşüncenizi bazı kullanıcı gurupları yazamasın şeklinde değiştirebilirsiniz bu şekilde istediğinizi elde etmiş olursunuz fakat bu forumdaki etkinlik seviyesini düşürür. Bu nedenle insanları açılan konulardan uzak tutmak yerine iyi denetlemenin daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Evet ama söylediğim gibi bunu konuyu açanın değil bence denetimci birinin yapması daha uygun olur.söyle bir şey var sadece acılan o konuya gereksiz bir yorum yapmış olursa sırasıyla su yollar izlenebilir acılan konuya yorum atma engeli (yeni hesap acarsa ınternet ıd si kayıtlıdır)
bu tür davranıslara devam ederse bir veya birkac ay ban gibi cezalara uygulanabılır
burada uyelik sistemi oldugu icin bunu sadece uye olanların apacagını düşünüyorum bu tür davranışları
denetimcilerin öyle her yorumu kontrol etmesi mümkün degil ama bir yandan da haklısınız bunun çaresi de report sistemi zaten o da var engelenen kişi gereksiz engelleniyorsa report edebilir ve gereksiz engelleyen kişiye ceza uygulabilirEvet ama söylediğim gibi bunu konuyu açanın değil bence denetimci birinin yapması daha uygun olur.
Ya kısaca engel attığımız kişi konuyu dahi görebilse yorum yazamayacak bir eklenti gelse hiç fena olmaz.denetimcilerin öyle her yorumu kontrol etmesi mümkün degil ama bir yandan da haklısınız bunun çaresi de report sistemi zaten o da var engelenen kişi gereksiz engelleniyorsa report edebilir ve gereksiz engelleyen kişiye ceza uygulabilir
Haklısın böyle şeyler yapan çok insan varSebep bazı insanlar açılanlar konuyla dalga geçtikleri ve karşı tarafın inadına ters yorumlar yapmasını engellemek için.
Bu parazit tehlikelidir ve bunu önlemeniz gerekir xDParazitler çok forumda engellememiz lazım
Gerçek bir sebep yoksebep ?
kısmı olmaz çünkü sonuçta insanların yararlanması için eğer boş ve gereksiz yorum yapıyorsa zaten raporlıyoruz onun haricinde olabilir. :gelisirabii:kullanıcılar açtığımız konulara yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?