Spam için önerilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba iyi çalışmalar,

Gereksiz mesajlar, spamlar için bir kaç tavsiyem var yabancı bir forumda görmüştüm bizde uygulayabiliriz:

"Üye" rolundeki kullanıcılara günlük mesaj limiti belirlenmeli (5-10) 1 saat içinde 50 mesaj atıp "onaylı üye" olmaları çok basit.

Puanlama sistemi getirilmeli; 1-2 kere yorumu spam olarak silinen üyenin puanı - lere düşürülüp hileleri kullanması engellenir, hileleri tekrar kullanılabilir hala gelmesi için puanını bir kaç günde spam yapmayıp + ya yükseltmelidir. Yani bi nevi ceza puanı gibi düşünebiliriz.

Leeching sistemi var yine yabancı bir forumda görmüştüm, sürekli aynı kategoriden konulara spam şeklinde ard arda ve benzer "ty,thx,teşekkürler" şeklinde yorum atanları tespit edip ceza puanı veren bir sistem eğer mümkünse bu da tavsiyemdir.

Üye gruplarına ulaşmak için mesaj sayısı + konu sayısı eklenmelidir. Sadece mesaj kasarak üye gruplarına erişmek yerine onaylı üye 50 mesaj 5 konu seçkin üye 300 mesaj 10 konu gibisinden yenilik yapılabilir böylece forumdaki konu sayısını da arttırmış oluruz.

Yeni üyeler konu açtığında veya mesaj attığında moderasyon onayı olmadan yayınlanmasın. Biliyorum bu yönetim ekibini çok yorucak fakat bunun için yeni gönüllü ekip kurulabilir yorum ve konuları onaylayarak yayınlatabilir.

@nader11ndeu @ioz @#SpecktraL

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gayet güzel düşünmüşsün reis inşallah teklifin onaylanır

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Olabilir Ama Yorumlardan Gelir Elde Ediyorlar Yaparlarmı Bilmem.

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
bro gayet güzel bi sistem yapılırsa güzel olur aslında

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bu şekilde her kez ban yer gibi ama benim pek ihtiyacım yok gibi ama ilerleyen zamanlarda belki gelir :p

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynen katılıyorum dün adam bütün konulara gerçek mi yazıp 20 dkda onaylı üye oldu raporladım mesajları silindi ama sabah bi baktım yine onaylı üye olmuş yine gereksiz şeyler yazarak bence önlemi alınmalı biz raporlamasak adam gereksiz 50 mesajla forumu dolanacak arkadaşın dediği sistem gayet makul ama olmazsa mesaj sayısını biraz yükseltmeli bence

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
katılıyorum kardeşim bi üye daha kayıt olalı 10 gün olmuş hemen seçkin üye oldu mesajlarına baktım önüne gelen her konuya mesaj atmış

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum bazıları acılan konulara sacpa sapan yorum yapıyor dun bir konu actım en altta adam konu baslıgını yoruma yazıp bende arıyorum eklemiş ve gercekten cok gereksiz biz oyun hilesinden bahsediyoruz adam alta narutocular varmı felan diye yorum yapıyor yok abi sinir oldum hani kesinlikle ignelenmesi gereken bir konu yardım adı altında acılan konulara gereksiz katılım ki tam olarak senin dedigin gibi sadece hileyi kullanmak için sayfa doldurma amaclı yorum yapılıyor. teşekkürler acılan konu icin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önünü alamazsın pek ya mesaj sayısının millet hile kullanmak için giriyor sonuçta böyle olursa yeni hesap açıp tekrar spam yaparlar 1-2 saatlik iş sonuçta

İmmortal
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum bazıları acılan konulara sacpa sapan yorum yapıyor .

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çok mantıklı bir sistem reis yardımcı olucak yorumlar deyilde boş konuşma atan çok oluyor ama yorumlardan bi ücret kaznıyosa site o biraz sıkntı

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence suanki sistem cok iyi hic gerek yok

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu konu hakkında bir çalışmamız mevcut. İnceleme aşamasında. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...