bu açtığım 3 konu ama hala sorunuma cözüm bulamadım telefondan dahi siteye giremiyorum artık bu sorunu çözün rica ediyorum sürekli konu açmak zorunda kalıp sizi de meşgul etmek istemiyorum yardımcı olun siteye hiç bi şekilde giriş yapamyıorum
Dostum o zaman arıyacaksın müşteri hizmetlerini iss ve port ip degişikliği yaptıracaksın yani modem kimliğini baştan res attıracaksındostum zaten ordan girebiliyorum ama modeme bağlandığım da asla kesinlikle giremiyorum modeme bağlanan hiç kimse siteye giremiyor neden böyle bi şey olmuş olaiblir
Post automatically merged:
hostla falan alakası yok yani o dediğinizz aklınıza gelebilicek bütün yolları denedim artık şu sorunu çözün veya yetkili biri ıp ban atmışsa kaldırsın veya direk modemin mac adresine ban atmışlar
yok knk bununla alakalı değil herşeyi yaptım herşeyi ıp ban atmışlar dediler ona kadar baktımhttps://memoryhackers.org/konular/m...lgilendirmesi-hosts-file-announcement.197942/
Dostum bu konuya bakabilirsin
dostum zaten ordan girebiliyorum ama modeme bağlandığım da asla kesinlikle giremiyorum modeme bağlanan hiç kimse siteye giremiyor neden böyle bi şey olmuş olaiblirKullandığınız internetle alakalı olabilir. Mobil verinizden dener misiniz
hostla falan alakası yok yani o dediğinizz aklınıza gelebilicek bütün yolları denedim artık şu sorunu çözün veya yetkili biri ıp ban atmışsa kaldırsın veya direk modemin mac adresine ban atmışlarKullandığınız internetle alakalı olabilir. Mobil verinizden dener misiniz
o zaman önerim modeme res atmanız ya da arayın iss'nızı ip adresinizi değiştirsinler.dostum zaten ordan girebiliyorum ama modeme bağlandığım da asla kesinlikle giremiyorum modeme bağlanan hiç kimse siteye giremiyor neden böyle bi şey olmuş olaiblir
hostla falan alakası yok yani o dediğinizz aklınıza gelebilicek bütün yolları denedim artık şu sorunu çözün veya yetkili biri ıp ban atmışsa kaldırsın veya direk modemin mac adresine ban atmışlar
Dostum o zaman arıyacaksın müşteri hizmetlerini iss ve port ip degişikliği yaptıracaksın yani modem kimliğini baştan res attıracaksındostum zaten ordan girebiliyorum ama modeme bağlandığım da asla kesinlikle giremiyorum modeme bağlanan hiç kimse siteye giremiyor neden böyle bi şey olmuş olaiblir