Çözüldü Foruma giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu açtığım 3 konu ama hala sorunuma cözüm bulamadım telefondan dahi siteye giremiyorum artık bu sorunu çözün rica ediyorum sürekli konu açmak zorunda kalıp sizi de meşgul etmek istemiyorum yardımcı olun siteye hiç bi şekilde giriş yapamyıorum

Çözüm
dostum zaten ordan girebiliyorum ama modeme bağlandığım da asla kesinlikle giremiyorum modeme bağlanan hiç kimse siteye giremiyor neden böyle bi şey olmuş olaiblir
Post automatically merged:

hostla falan alakası yok yani o dediğinizz aklınıza gelebilicek bütün yolları denedim artık şu sorunu çözün veya yetkili biri ıp ban atmışsa kaldırsın veya direk modemin mac adresine ban atmışlar
Dostum o zaman arıyacaksın müşteri hizmetlerini iss ve port ip degişikliği yaptıracaksın yani modem kimliğini baştan res attıracaksın

Yani senin yapabileciğin en son çare modeme igne ile res atmak olacaktır.
Modemin kimliği ile oynaman gerekli
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ıp ban atılyıor mu acaba bilgisi olan varmı cünkü bilgisayarla alakalı değil bilgisayar ile ilgili olsa neden telefondan bile giremiyim

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kullandığınız internetle alakalı olabilir. Mobil verinizden dener misiniz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum zaten ordan girebiliyorum ama modeme bağlandığım da asla kesinlikle giremiyorum modeme bağlanan hiç kimse siteye giremiyor neden böyle bi şey olmuş olaiblir

hostla falan alakası yok yani o dediğinizz aklınıza gelebilicek bütün yolları denedim artık şu sorunu çözün veya yetkili biri ıp ban atmışsa kaldırsın veya direk modemin mac adresine ban atmışlar

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Vodafone Net kullanıyorum, bana da bazen oluyor tarayıcı değiştiriyorum düzeliyor.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI

o zaman önerim modeme res atmanız ya da arayın iss'nızı ip adresinizi değiştirsinler.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI

Dostum o zaman arıyacaksın müşteri hizmetlerini iss ve port ip degişikliği yaptıracaksın yani modem kimliğini baştan res attıracaksın

Yani senin yapabileciğin en son çare modeme igne ile res atmak olacaktır.
Modemin kimliği ile oynaman gerekli

Çözüm
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
böyle birşey başka bi sitede başıma gelmişti modem in markasına gore arıyorsun yetkili yeri beni bi yere baglamştı kadın ordan modem ayarlarına girip sıfırlıyorum vs şeyler diyip düzeltmişti hatayı

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dosyayı İndir
İnen Rar Dosyasını Klasöre Çıkar
Rar İçinde Uygulamalar Yazan Klasöre Gir
Her Hangi Birini Yönetici Aç
Hiç Biri Olmazsa Xfproject Rari Klasöre Çıkar (rar şifresi mh )
Xfproject Klasörün İçindekini Yönetici Açın.

Not : MH Dışında İndirdiğiniz Hileleri veya Loader Uygulamalarını Silin Onları Kullandığınız Zaman Bilgisayarınıza Trojen veya Keylogger vb gibi Virüsler Bulaşmış Olacaktır Bilgisayarınızı Tam Tarama Yapın veya Format Atın ve Kullandığınız Bilgisayar Dışında Bir Cihaz İle Sosyal Medyalarınıza Oyun Hesaplarınıza 2 Adımlı Doğrulamasını Etkinleştirin..

Host Dosyası Temizleme Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirusTotal Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

çerezleri temizleyin + Malwarebytes gibi programlar ile pc yi taratın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...