Foruma katkı sağlamayan kişilerin bir süre sonra mesaj sayısı düşürülmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Selam, forum artık şu duruma geldi: LoL veya PUBG hilesini kullanmak isteyen kişiler boş, dolu fark etmeksizin 50-60 yorum kasıp sonra forumdaki aktifliğini tamamen kesmesi ve sadece hile için girip çıkması. Bu durumdan kurtulabilmek için benim önerim bir sayaç olması gerekiyor, belirli bir gün (1 hafta, 1 ay her neyse) süre içerisinde konulara katkı sağlamayan üyeliklerin mesaj sayısı düşürebilir. Bir nevi ceza sistemi gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yapılsa bile 1-2 hafta falan olmalı süre

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayır demek istediğim şu şekilde Üyelik sıralamalarına göre mesaj yazma süresi olsun Örnek Olarak;
Onaylı Üye 3 Gün Mesaj Yazmazsa -5 Mesaj gibi
Ultra Üye'de 1 Hafta Mesaj Yazmazsa -10 Mesaj gibi
yani bunun dengelemesini yapacak olanlar yönetici ekip benim sadece önerim buydu
şimdi dikkatimi çekti de 26 Eki 2020 tarihinden günümüze 126 mesajın var. Sen de şikayetçi olduğun durumda hareket etmişsin :D

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
şimdi dikkatimi çekti de 26 Eki 2020 tarihinden günümüze 126 mesajın var. Sen de şikayetçi olduğun durumda hareket etmişsin :D
daha çok konu paylaşarak katkı sağlıyorum profilime girersen görebilirsin

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bence mantıklı değil bu sefer spam boş yorum yapan çok olur
spamın ve boş yorumun önünü alınması zor olur
şuan ki Sistem Bence Güzel Rank Sistemi Olması Gayet İyi Zaten Çünki Bütün Hileler Onaylı Üyelere Özel Değil Farklı Üyelik Sistemlerine de olması Gayet Güzel

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aimbot al vur çık
Mesela bakınız örnek bir mesaj :D bu 2ıq arkadaşlara çözüm bulmak malesef zor. Yetkililer de 7/24 sayfada aktif olup da bunları kovalayamazlar mantıken. bence herkes gördüğü spam mesajları bildirsin yetkili arkadaşlar da mesaj kısıtlaması getirsin. atıyorum 1 gün ban eğer devam ederse 3 gün ban gibi gibi. böyle bir sistem var biliyorum daha da katı olunursa mantıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam mesela ben 1 yıldır üyeyim ama sadece 25 mesaj mı neyim şuan zaman yetmiyo özellikle çalışan biri olarak o açıdan bakılması lazım bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bende yeni üye oldum usta 50 yorum nedir biraz daha düşürelim lütfen

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Baya mantıklı bu arada ilerde belki böyle bir sistem gelebilir :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Amaç bir şeyleri hırpalamak mı? İnsanlar elbette hile için geliyor ve post atıyor. Hani cennete gitmek sevdamız yok 50 mesaj atarak. Aslına bakarsan bence 50 mesaj sayısı da çok anlamlı değil. Uzatmamak adına forum amacına hizmet ediyor kısıtlamalara gerek yok. Memlekette her şeye hayt huyt çekildiği için maalesef her yerde aynı zorlamaları istiyoruz. Özgürlük iyidir, herkes için.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Forumda 50 mesajı geçtiğim halde hile yüklenmiyor sebebini öğrenebilir miyim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk 6 yıllık üyeyim daha yeni yorum yapıym hep takip edioym mantıklı bir öneri degil bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
5 yıldır forumdayım mesaj sayım ortada :D
ama gidipte hile kullanmak için kasıp bırakmamıştım zamanında açtığım konular, sohbet muhabbet ile olmuştu :D

İlk başta mantıklı geliyor ama düşündükten sonra mantıksızlaşıyor, bunu deme sebebiniz yorum kasıp hilelerin çok kişi tarafından kullanılması ve hızlı fixlenmesi büyük ihtimalle ama sonuçta gereksinim örneğin 150 mesajsa 150 mesaj atmış kullanıcı ve bu forma yeteri kadar katkı sağlamış olucak

(1 saatte 15 mesaj gönderebiliyor diye biliyorum buda 10 saat yapar)
bi kere bu emeği vermiş adam sonra birşey oldu etti forumda deaktif kaldı diye bu siteye verdiği saatlerinin heba olması kötü olur

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Güzel bir öneri ama gelmez böyle bir sistem

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
çok mantıklı umarım yapılır

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Saçmalıktan başka bir şey değil. Herkes forumda takılacak diye bir şey yok, hileyi kullanmanın bedeli 50 yorumsa ve üye bunu düzgünce yerine getirdiyse o hakkı bir daha elinden almanın lüzumu yok. Ayrıca zoraki insanların forumda yorum atması veya konu açması sizin hoşunuza mı gidecek burayı daha güzel bir yer mi yapacak çok saçma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...