Foruma katkı sağlamayan kişilerin bir süre sonra mesaj sayısı düşürülmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Selam, forum artık şu duruma geldi: LoL veya PUBG hilesini kullanmak isteyen kişiler boş, dolu fark etmeksizin 50-60 yorum kasıp sonra forumdaki aktifliğini tamamen kesmesi ve sadece hile için girip çıkması. Bu durumdan kurtulabilmek için benim önerim bir sayaç olması gerekiyor, belirli bir gün (1 hafta, 1 ay her neyse) süre içerisinde konulara katkı sağlamayan üyeliklerin mesaj sayısı düşürebilir. Bir nevi ceza sistemi gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben 7 yıldır üyeyim 160 mesajım var ço kaktif olamıyorum malesef iş güç zaman ayıracak vaktim kalmıyor dediğiniz bi yönden sıkıntıkı bi yönden mantıklı diyecek pekte bir şey yok malesef ben severek arada girip okuyup çıktığım bir platform 7 yıldırda takip ediyorum

mosyobozkurt
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
dediğin mantıklı kanka ama insanların işi oluyor pc başına geçemiyor hileyi kullanamadığı için forumda aktif olamıyor veya askere gidiyor en az 1 ay telefonsuz kalıyor eline telefon geçtiğinde forumu filan düşüneceğini sanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İnsanlar sadece hile kullanmak için bu platformu kullanmaları neden saçma sence ?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben şimdi 50 yorum için geldim mesela ilk defa kullanıcam
Evet alışveriş oluyor fakat bu tarz insanlar bu hesapları 50 yorum yapıp ya arkadaşına veriyor ya da satıyor burada insanlar forumu sadece yorum kasıp hile kullanmak için değil birbirlerine yardımcı olmak için kullanıyorlar 50 yorum yapmaya çalışan bir insan konuya gelip saçma sapan şeyler yazabiliyor bu durumları bazen yöneticiler yakalasada bazen gözden kaçıyor

ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
saçma 7 senedir sadece hile kullanmak için forumu kullanıyorum forum kültürünü bilmiyorum belli bir baraj sistemi varsa olması gerekende bu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Katılıyorum şahsen yeni bir üye olarak emek vererek bi yerlere gelmek istiyorum.
50 mesaj kas yan gelip yatçı tayfaya ceza kesilmeli.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence gerek yok sonuçta kazan kazan ilişkisi dönüyor ortada

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum haklısın ama sayaçtaykende ara sıra girip yazıcaklar yani birde her zaman aktif olamayanlar var

Üye
2 HİZMET YILI
Yani mantıklı olabilir ama yazı yazmayı sevmeyenler de olabilir.

Üye
2 HİZMET YILI
Спасибо, долго не мог понять что делать)

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
kimse üyelerin gereksiz yere zarar görmesini istemez kişi lol hilesi için girdiyse zaten her gün site sahibine reklama tıklayarak para kazandırıyor senin derdin forum aktifliği ise dediğin doğru ama konu biraz complex

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
herkes foruma girmek zorunda değil adam sırf girmedi diye ceza alması aşırı sert olurdu açıkçası onun yerine daha sıkı denetim yapılsın zaten yapılıyo gerçide o ayrı bi konu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence bu çok sert olur neden dersen burdaki herkes hileler için burda forum hilelerin yan sayufası gibi düşün 2 cisi fro ben sizin yerinizde olsam her günn 5 yorum olayı yaparım 5 yorum yapan hileyi indire bilsin ozaman formunuzda boş kalmaz hilesinide herkes rahatlıkla kullana bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...