Foruma Katkı Sağlayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
BlapsBabs' Alıntı:
Kimse burada Bişe Almaz 4 gün Hile Çıkartmadınız

ben alrım alcamda bank vb. bilgi kısmını bulamıyom hangi banka para yatırcam bilsem iyi olurdu
bu arada kötü yorum yapam sayfa beğen iyosan defol  :mad:

#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
MemoryHackers Ailesini Kimse Bozamaz Bozmaya Çalışanlar Sadece Ailemizi Kıskananlardır.!

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sizlere Teşekkürlerimizi Sunuyorum Sayın Hile Kodlayıcıları Çook İiyi Ve Free Şekilde Bize Destek Ve Yardımcı Oluyosunuz Ellerinize Kollarınıza Kafanıza Gözünüze Sağlı
Saygılar Astroboy06...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
sastim33' Alıntı:
ben burdan vip üyelik almak istiyom faturalı hatım var numara para atam ?

banka uğraştırıyo böyle daha iyi olurdu

yakında yapılcak. örnek olarak 0000 gibi numaraya mhc yazıp göndereceksiniz böylece premium alabileceksiniz.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
daha kolay olur mesela 1 aylık 20 tl biz gönderince 30tl mi atacaz kesiyormu parayı mobil

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
SindyWetterson' Alıntı:
daha kolay olur mesela 1 aylık 20 tl biz gönderince 30tl mi atacaz kesiyormu parayı mobil

Evet fiyat değişik olacak vergi ve mobil ödeme sisteminin keseceği para ne kadar olursa alacağınız paketin üstüne eklenecek.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Premıum İçin Möbil Ödeme Ne Zaman Aktif Olacak Peki ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
BEN KENDI ACIMDAN SOYLUYORUM MADDI OLARAK BIR YARDIMDA BULUNAMAM EV GECINDIRIYORUM COLUK COCUK AMMA BUTUN SOSYAL MEDYADA ZATEN SIZ SOYLEMESINIZDE PAYLAŞIMDA BULUNUP SITEMIZIN TANITIMINI YAPMAYA ÇALISIYORUM CALISACAMDA ELIMDEN NE GELIYORSA YAPARIM YAPMAYADA HAZIRIM...BIZ BIR AILEYIZ....ZATEN BIR COK KISI SITEMIZI TANIMIS DURUMDA VE UYE OLMAKTA VE UYE YAPMAKTAYIM.....BILGILERINIZE SAYGILARIMLA.........

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
BEN KENDI ACIMDAN SOYLUYORUM MADDI OLARAK BIR YARDIMDA BULUNAMAM EV GECINDIRIYORUM COLUK COCUK AMMA BUTUN SOSYAL MEDYADA ZATEN SIZ SOYLEMESINIZDE PAYLAŞIMDA BULUNUP SITEMIZIN TANITIMINI YAPMAYA ÇALISIYORUM CALISACAMDA ELIMDEN NE GELIYORSA YAPARIM YAPMAYADA HAZIRIM...BIZ BIR AILEYIZ....ZATEN BIR COK KISI SITEMIZI TANIMIS DURUMDA VE UYE OLMAKTA VE UYE YAPMAKTAYIM.....BILGILERINIZE SAYGILARIMLA.........

büyük yazmasaydınız daha rahat okurduk. forum kurallarına da aykırı tamamını büyük yazmak.

Teşekkürler zaten maddi durumunuz yok ise sizlere diğer alternatifleri sunuyoruz. sitemizde vakit geçirmeniz ve geçirttirmeniz bile bize yeterli teşekkürler hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:

büyük yazmasaydınız daha rahat okurduk. forum kurallarına da aykırı tamamını büyük yazmak.

Teşekkürler zaten maddi durumunuz yok ise sizlere diğer alternatifleri sunuyoruz. sitemizde vakit geçirmeniz ve geçirttirmeniz bile bize yeterli teşekkürler hocam.

yazıların buyuk yazılması konusunu bılmıyordum tum paylasım sıtelerınde daha okunaklı goze batsın dıye buyuk yazdıgım ıcın burdada alıskanlık kusura bakmayın...ama elımızden gelen her destegı vereceğimdende emın olabılırsınız burası harıka bır sıte kardes arkadas aıle gıbıyız oyle hıssettırılıyor buda cok hos gurur verıcı menfaat beklemeyen cıkar pesınde kosmayan harıka kısılıklerın kurmus oldugu muazzam bır sıte o kadar sıte gordum burası bır baska gercekten sağolasınız ıyı kı varsınız yaradan yar ve yardımcınız olsun hepbırlıkte daha cok ısler basarmak dıleklerımle tesekkur ederım....

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
İoz' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:

yazıların buyuk yazılması konusunu bılmıyordum tum paylasım sıtelerınde daha okunaklı goze batsın dıye buyuk yazdıgım ıcın burdada alıskanlık kusura bakmayın...ama elımızden gelen her destegı vereceğimdende emın olabılırsınız burası harıka bır sıte kardes arkadas aıle gıbıyız oyle hıssettırılıyor buda cok hos gurur verıcı menfaat beklemeyen cıkar pesınde kosmayan harıka kısılıklerın kurmus oldugu muazzam bır sıte o kadar sıte gordum burası bır baska gercekten sağolasınız ıyı kı varsınız yaradan yar ve yardımcınız olsun hepbırlıkte daha cok ısler basarmak dıleklerımle tesekkur ederım....

teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Premium için mobil ödemeyi bekliyorum

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
öncelikle sa.

nader11 i bayadır takip ediyorum dword un wolfteama giriş yaptığı günden beri ona saygım sonsuz :) arka plana şarkılar etklediği hile vardı böyle envanterli falan :D hatırlar belki :) neyse özetle geçersem hile yaparken oyunu baypass edip sonra hile aktip olucak şekilde bir program yapma şansınız varmı ? bide bana crossfire oyunu icin hile lazim hile derken illa wallhack olmasi lazim deil no recoil falan da yeterli :D teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...