BlapsBabs' Alıntı:Kimse burada Bişe Almaz 4 gün Hile Çıkartmadınız
ben alrım alcamda bank vb. bilgi kısmını bulamıyom hangi banka para yatırcam bilsem iyi olurdu
bu arada kötü yorum yapam sayfa beğen iyosan defol
BlapsBabs' Alıntı:Kimse burada Bişe Almaz 4 gün Hile Çıkartmadınız
BlapsBabs' Alıntı:Öyle Bişe Demedim Beğeniyorum Ama Hileler Yavş Çıkıyor
sastim33' Alıntı:ben burdan vip üyelik almak istiyom faturalı hatım var numara para atam ?
banka uğraştırıyo böyle daha iyi olurdu
SindyWetterson' Alıntı:daha kolay olur mesela 1 aylık 20 tl biz gönderince 30tl mi atacaz kesiyormu parayı mobil
gokhan72' Alıntı:BEN KENDI ACIMDAN SOYLUYORUM MADDI OLARAK BIR YARDIMDA BULUNAMAM EV GECINDIRIYORUM COLUK COCUK AMMA BUTUN SOSYAL MEDYADA ZATEN SIZ SOYLEMESINIZDE PAYLAŞIMDA BULUNUP SITEMIZIN TANITIMINI YAPMAYA ÇALISIYORUM CALISACAMDA ELIMDEN NE GELIYORSA YAPARIM YAPMAYADA HAZIRIM...BIZ BIR AILEYIZ....ZATEN BIR COK KISI SITEMIZI TANIMIS DURUMDA VE UYE OLMAKTA VE UYE YAPMAKTAYIM.....BILGILERINIZE SAYGILARIMLA.........
İoz' Alıntı:gokhan72' Alıntı:BEN KENDI ACIMDAN SOYLUYORUM MADDI OLARAK BIR YARDIMDA BULUNAMAM EV GECINDIRIYORUM COLUK COCUK AMMA BUTUN SOSYAL MEDYADA ZATEN SIZ SOYLEMESINIZDE PAYLAŞIMDA BULUNUP SITEMIZIN TANITIMINI YAPMAYA ÇALISIYORUM CALISACAMDA ELIMDEN NE GELIYORSA YAPARIM YAPMAYADA HAZIRIM...BIZ BIR AILEYIZ....ZATEN BIR COK KISI SITEMIZI TANIMIS DURUMDA VE UYE OLMAKTA VE UYE YAPMAKTAYIM.....BILGILERINIZE SAYGILARIMLA.........
büyük yazmasaydınız daha rahat okurduk. forum kurallarına da aykırı tamamını büyük yazmak.
Teşekkürler zaten maddi durumunuz yok ise sizlere diğer alternatifleri sunuyoruz. sitemizde vakit geçirmeniz ve geçirttirmeniz bile bize yeterli teşekkürler hocam.
gokhan72' Alıntı:İoz' Alıntı:gokhan72' Alıntı:BEN KENDI ACIMDAN SOYLUYORUM MADDI OLARAK BIR YARDIMDA BULUNAMAM EV GECINDIRIYORUM COLUK COCUK AMMA BUTUN SOSYAL MEDYADA ZATEN SIZ SOYLEMESINIZDE PAYLAŞIMDA BULUNUP SITEMIZIN TANITIMINI YAPMAYA ÇALISIYORUM CALISACAMDA ELIMDEN NE GELIYORSA YAPARIM YAPMAYADA HAZIRIM...BIZ BIR AILEYIZ....ZATEN BIR COK KISI SITEMIZI TANIMIS DURUMDA VE UYE OLMAKTA VE UYE YAPMAKTAYIM.....BILGILERINIZE SAYGILARIMLA.........
büyük yazmasaydınız daha rahat okurduk. forum kurallarına da aykırı tamamını büyük yazmak.
Teşekkürler zaten maddi durumunuz yok ise sizlere diğer alternatifleri sunuyoruz. sitemizde vakit geçirmeniz ve geçirttirmeniz bile bize yeterli teşekkürler hocam.
yazıların buyuk yazılması konusunu bılmıyordum tum paylasım sıtelerınde daha okunaklı goze batsın dıye buyuk yazdıgım ıcın burdada alıskanlık kusura bakmayın...ama elımızden gelen her destegı vereceğimdende emın olabılırsınız burası harıka bır sıte kardes arkadas aıle gıbıyız oyle hıssettırılıyor buda cok hos gurur verıcı menfaat beklemeyen cıkar pesınde kosmayan harıka kısılıklerın kurmus oldugu muazzam bır sıte o kadar sıte gordum burası bır baska gercekten sağolasınız ıyı kı varsınız yaradan yar ve yardımcınız olsun hepbırlıkte daha cok ısler basarmak dıleklerımle tesekkur ederım....
ErdemMH' Alıntı:Bence elimizden geleni yapmalıyız en iyi hileleri bize ücretsiz kullanma şansı veriyorsunuz.
İoz' Alıntı:Güncellendi