Live Or Die
Onaylı Üye
E iyide, bunda bir şey yok kiHerşeye emoji atanlar.
O tarz yorumları rapor edebilirsiniz. O tarz yorumlar için çok güzel yaptırımımız mevcut.Ha bir de, sanki ihtiyacı varmış gibi taklit yapanlardan nefret ederim, örneğin; "bu Mouse'den bana da lazım linki elinde bulunan var mı?" gibi gibi, bir de Full yorum kasma amaçlı başkalarının yorumunu taklit edenlerden, bilgisi yok fakat yorum yapıyor ki hilelerden yararlansın, bruh.
MerhabalarBuraya hile indirmek için gelmiştim. Sonra 50 mesaj atmazsanız onaylı üye tagı alamazsınız olayını gördüm. Moderatörler boş yorumları siliyordur herhalde böyle durumlarda dedim, ben yine güzelce yardımcı olmaya çalışayım dedim. Ama her konunun altında boş yorum var. Mesela arkadaş bilgisayarım dondu diyor gelen cevap şu şekilde: "YouTube'ya bak bir hocam". Aarkadaş bu adam zaten bunu biliyor madem senin bir fikrin yok yorum kasmak için niye yorum atıyorsun. Hocam moderatörlerin bu işe bir çare bulması lazım.
Sana gönderilen uyarı mesajını rapor et. Gerekli incelemeler yapılır ve tarafına dönüş yapılır.adam hile açılmıyor yor defender kapallı hata görüyorum diye yardm istemiş win sürümüne göre debug yap defenderi tekrar kapa tekrar dene yazdm ve uyarı yedim alakasız yorummuş! en çok buna sinir oldum
rapor ettim haksız taraf ben oldum yine sadece o an sinir oldum baya okadar yani sorun değilO tarz yorumları rapor edebilirsiniz. O tarz yorumlar için çok güzel yaptırımımız mevcut.
Ben şahsen konuyla alakasız başlık görünce beni sinir ediyor. Forumlar yardımlaşma orta mıdır? Konu sahibi derdini yeterince açıklamıyor, başlığı da açıklayıcı koymuyor daha sonrasında yardım etmemizi bekliyor. Nasıl yardım edeceksek
Merhabalar
Sitemizi daha güzel yapmak için site yönetimi adına hiç durmadan çalıştığımızı belirtmek isterim. O tarz durumlar için sizlerden de yardım bekliyoruz. Raporlama sistemi ile bize yardımcı olabilirsiniz.
Sana gönderilen uyarı mesajını rapor et. Gerekli incelemeler yapılır ve tarafına dönüş yapılır.
Anlıyorum, bir sorun olması durumunda rapor sistemiyle bize ulaşabilirsin. Gerekeni yaparız.rapor ettim haksız taraf ben oldum yine sadece o an sinir oldum baya okadar yani sorun değil
Yeni üyelerden ziyade eski üyelerimiz de ne yazık ki bunu yapıyor.Yeni Üyeler Konuya Alakası Olmayan Cevaplar Yazıp Konu/Mesaj Spamı Atması Hoşuma Gitmiyor.
bende sımdı katıldım gereksız olmus 50 yorum bekleme suresı falan zaten hile seven biri kalır bu sitedeBuraya hile indirmek için gelmiştim. Sonra 50 mesaj atmazsanız onaylı üye tagı alamazsınız olayını gördüm. Moderatörler boş yorumları siliyordur herhalde böyle durumlarda dedim, ben yine güzelce yardımcı olmaya çalışayım dedim. Ama her konunun altında boş yorum var. Mesela arkadaş bilgisayarım dondu diyor gelen cevap şu şekilde: "YouTube'ya bak bir hocam". Aarkadaş bu adam zaten bunu biliyor madem senin bir fikrin yok yorum kasmak için niye yorum atıyorsun. Hocam moderatörlerin bu işe bir çare bulması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?