Olursun neden olmayasın.hayır üst üste spam veya yorum atmadım. Hiç bir yetkiliden uyarıda almadım uzun süredir onaylıydım ama neden böyle oldu anlamadım mesaj sınırını geçtim, tekrar onaylı üye olur muyum?
o halde bir süre beklemem lazım sanırım.Olursun neden olmayasın
Olursun neden olmayasın.
Çok büyük ihtimalle Alakasız yorum yapmışsındır.
Benimde 30 Mesajım silinmişti. Alakasız yorum yapmışım ki ben öyle düşünmüyorum herneyse yinede ben olabildiğince alakalı yapmaya başladım birdaha silinmedi yorum yaparken dikkatli düşünmen gerekiyor. Gerçekten yardımı dokunacak yorum yapman lazım.o halde bir süre beklemem lazım sanırım.
tamam çok teşekkürler. Bilgim olan konulara cevap veriyorum sadeceolabilirsin ama spam veya alakasız yorum atma atarsan silerler
Teşekkürler, artık daha dikkatli olucam umarım eski üyeliğim geri gelirspam attığında uyarı geliyor ve siliniyor attığın yorumlarda alakalı olmalı gereksiz yorum yapmamalısın
Dostum Uyarıları Nasıl Görebiliyoruz?spam attığında uyarı geliyor ve siliniyor attığın yorumlarda alakalı olmalı gereksiz yorum yapmamalısın
profiline tıkladığın zaman uyarılar kısmında gözükür girip bakabilirsinSpam Veya Alakasız Yorum Yapmışsındır, O Yüzden Onaylı Üyeliğin Silinmiştir.
Post automatically merged:
Dostum Uyarıları Nasıl Görebiliyoruz?
Teşekkür Ederim.profiline tıkladığın zaman uyarılar kısmında gözükür girip bakabilirsin