Forumdaki çalışmayan hileler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hack center a giriyorum 18 oyunun hilesi çalşııyor 14 oyunun hilesi çalışmıyor artık çalışmıyor yazısı yerine çalışıyor yazısını görmeyi çok isterim bence bu sorun düzeltilmeli nerdeyse hilelerin yarısı çalışmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geliştirilmesi zor veya rağbet görmeyen hileler olduğu için belki de güncellemiyorlardır

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hack center a giriyorum 18 oyunun hilesi çalşııyor 14 oyunun hilesi çalışmıyor artık çalışmıyor yazısı yerine çalışıyor yazısını görmeyi çok isterim bence bu sorun düzeltilmeli nerdeyse hilelerin yarısı çalışmıyor.
çoğu oynanmıyor zaten bildiğim benim bi lol pugb volo

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Geliştirilmesi zor veya rağbet görmeyen hileler olduğu için belki de güncellemiyorlardır
bence pubg steam tekardan çalışmalı Vampire: The Masquerade – Bloodlines den daha fazla rağbet gördüğünüe eminim ama Vampire: The Masquerade – Bloodlines çalışıyor.

Post automatically merged:

çoğu oynanmıyor zaten bildiğim benim bi lol pugb volo
hocam rağbet görmeyipte çalışan hileler var.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bence pubg steam tekardan çalışmalı Vampire: The Masquerade – Bloodlines den daha fazla rağbet gördüğünüe eminim ama Vampire: The Masquerade – Bloodlines çalışıyor.

Post automatically merged:

hocam rağbet görmeyipte çalışan hileler var.
bakalım reis ne olcak

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
mesela Ni no Kuni: CrossWorlds adını bile duymadığım bir oyun çalışıyor ama metin 2 ve pubg steam gibi oyunlar çalışmıyor en basitinden bu sorunu düzeltmek hem sitenin hemde kullanıcıların yararına olur.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
mesela Ni no Kuni: CrossWorlds adını bile duymadığım bir oyun çalışıyor ama metin 2 ve pubg steam gibi oyunlar çalışmıyor en basitinden bu sorunu düzeltmek hem sitenin hemde kullanıcıların yararına olur.
hocam ztane çalışmayan hilelerde artık oynanmayan oyunlar yada çok istek görmeyen hileler.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Detected olmuş yada artık güncellenmeyecek durumda olan hilelerin bu şekilde gözükmesi bir hata yada sorun değildir. Sizin görmediğiniz UI kısmında binlerce oyun ekli. İlerde güncellenebilir yada yeni bir hile yapılabilir bu yüzden kaldırılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...