Seçkin Üye
Merhabalar değerli Forum üyeleri PC ye win10 21h2 güncellemesi gelmiş kurulmayı bekliyor ben bunu yüklesem hilelerde sıkıntı çıkarır mı ?
win10 da hepsini yükle sıkıntı yok.win 11 de 22h2 çalışmıyor.bende win10 22h2 var çalışıyor.Merhabalar değerli Forum üyeleri PC ye win10 21h2 güncellemesi gelmiş kurulmayı bekliyor ben bunu yüklesem hilelerde sıkıntı çıkarır mı ?
Teşekkürler hocam sağolunwin10 da hepsini yükle sıkıntı yok.win 11 de 22h2 çalışmıyor.bende win10 22h2 var çalışıyor.
Herhangi bir problem olmaz hocam gönül rahatlığıyla güncelleştirmeyi yapabilirsinMerhabalar değerli Forum üyeleri PC ye win10 21h2 güncellemesi gelmiş kurulmayı bekliyor ben bunu yüklesem hilelerde sıkıntı çıkarır mı ?
Eyvallah hocam sağolasın teşekkürlerHerhangi bir problem olmaz hocam gönül rahatlığıyla güncelleştirmeyi yapabilirsin
Tamamdır hocam eyvallahBazı hilelerde sorun yapabilir, Valorant Radar hilesi 20H2'ye kadar destekliyor. Hangi hileleri kullanıyorsan konularından kontrol et hangi sürümleri desteklediğini.