Forumdaki kural ihlalleri için önlemler alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sıkıntı aslında hile kullanmak için mesja kasılması gerektiğinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum alternatif bir çözümü olmalı 2019 da siteye katıldım foruma yazmayı sevmiyorum okumayı tercih ediyorum ancak faydalanmak için yüzlerce mesaj atmak istiyor sistem. Mümkün olduğunca mantıklı ve ilgili yerlere yazmaya özen gösteriyorum örneğin şu anda ama daha sabırsız birisi spam atma ihtiyacı illa ki duyacaktır.

Sorunu kaynağından çözmek gerekli.
Benzer durum bende de var. Uzun süredir üye statüsünde bulunuyorum fakat yorum yapmam gerekiyor. Pek ilgilenmediğim için yapamıyorum. Bazen girip son konularda yardımcı olabileceğim bir konu varsa yazıyorum. Sanırım bir kere yorumum silinmişti spam görülüp. Bu tür şeylerde yetkililer yine elinden geldiğince dikkat ediyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Benzer durum bende de var. Uzun süredir üye statüsünde bulunuyorum fakat yorum yapmam gerekiyor. Pek ilgilenmediğim için yapamıyorum. Bazen girip son konularda yardımcı olabileceğim bir konu varsa yazıyorum. Sanırım bir kere yorumum silinmişti spam görülüp. Bu tür şeylerde yetkililer yine elinden geldiğince dikkat ediyor.
aynen usta bende aynı durumdayım oynadıgım bır kac oyun var zaten ondada yorum şartı uye statusu varmış her zaman ılgılenemıyoruz

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bencede böyle birşey olmamısı lazım
Post automatically merged:

bide bu yeni sistem cok kötü olmuş hileleri acamıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaş yazdıklarında çok haklı ben de gözlemliyorum. az önce bi film önerisi başlığına bakıyorudm adam gün üstüste aynı filmi önermiş önerdiği film de yeşil yol başka film bilmiyor heralde zavallı bari başka bir isim yaz :D hileyi kullanabilmek için her gün 5 10 neyse mesaj yazılması gerekli olsa bence forumun aktifliği daha da artar ama vasıfsız yorumlara çare yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...