Seçkin Üye
yazdığın her şeye kesinlikle katılıyorum. konu seçme hiç aklıma gelmemişti, belli bir çözüm sağlayabilir gerçektenÇok doğru bir yazı bu durumdan herkes etkileniyor benim aklımda şöyle bir sistem var üye olurken üyelerin bilgili olduğu kısımları seçmesi gerekecek örneğin 10 tane seçenek var Hile,Grafik,Yazılım vs bu 10 seçenekten sadece 5 6 tanesi seçilebilecek ve üyeler o konulara yorum yaparken normal olarak yapabilecek ama bilgisiz olduğu kısımlardan konulara yorum yaparken onaylama süreci olacak moderatorler yorumu onaylayacak
buna ek olarak Forumda bir kişi sorununu belirtiyor ve bir kişi sorunun çözümünü yazıyor işte o sorunu çözen kişiye puan verilip kademe puanı verilebilir
Düşüncelerim bunlar
bunada ek olarak hile paylaşımı yapan üyelerede kademe puanı verilebilir
hocam olay ben değilim, genel olarak forum içi bi öneriden bahsediyorumHaklısın mesela sende 3 yıldır üyesin 300 mesajın var hala valorant hilesine erişemiyorsun ama kesinlikle değiştirilmeli.
Haklı olduğun taraflar var ancak.Adam diyorya keşke ... üye olsamda hileyi kullansam ama Örneğin Onaylı üye deki kullanıcı sayısı 50 bin kişi 20 bini valorant oynasa hilenin detected olma ihtimali haliyle çok artıcaktır.Süper üyedeki az kişi avantajı ile hilenin fixlenmeden uzun süre zevkle oynayabileceğin bir şeye dönüşmesi söz konusu
sanırım söylemek istediğimde yanlış anlaşıldım. tabi ki ne kadar fazla kişi kullanırsa o kadar tespit edilme durumu var bunun farkındayım ama zaten bahsettiğim şey hileyi kullanmanın kolaylaşması değil, aksine daha zor olması düşüncesindeyimBu durum forum için değilde hilelerin detect olmaması için olan bi durumdur.
biraz daha zor olursa cok fazla kullanan olmucak bu durumda sıkıntı yapılan şeyleri max 30-40 kişi kullanabilecek böylede pek bir anlamı kalmıyor.yazdığın her şeye kesinlikle katılıyorum. konu seçme hiç aklıma gelmemişti, belli bir çözüm sağlayabilir gerçekten
hocam olay ben değilim, genel olarak forum içi bi öneriden bahsediyorum
sanırım söylemek istediğimde yanlış anlaşıldım. tabi ki ne kadar fazla kişi kullanırsa o kadar tespit edilme durumu var bunun farkındayım ama zaten bahsettiğim şey hileyi kullanmanın kolaylaşması değil, aksine daha zor olması düşüncesindeyim
siz bir sıkıntı görmediğiniz sürece üstüne bir şey söyleyemem zaten, benimkisi sadece öneriydi. teşekkürlerbiraz daha zor olursa cok fazla kullanan olmucak bu durumda sıkıntı yapılan şeyleri max 30-40 kişi kullanabilecek böylede pek bir anlamı kalmıyor.
Valla gecen aynı sorunu bende dile getirdim fakat 6 yılık üye olmak işe yaramıyormuş Yorum sayısı kasman gerekıyor anlamadığın konuda yorum atarsan da spam yiyosun o yüzden bu konuda sonuna kadar arkandayım 2 yıl önceki memoryi 99999 gözle arıyoruz genede yönetici arkadaşlara teşekkür ederim
Valla abi Hilelere tabi herkesin ulaşmasını istememeniz en haklı olduğunuz konu fakat abi 600 ve üstü yorum inan zor çünkü Konuya gir konuyu araştır yorum yap Benim tavsiyem Paralı Premium sistem kurula bilir [Ülkemiz şartlarına göre] hem size hem sitemize katkısı olur bizde güzel vakit gecire biliriz saygım ve sevgimle.Üyelik sistemi şu an hilelerin az veya orta sayıda kişinin kullanımına odaklı gerekli hileleri herkese açık yapıyoruz zaten onun dışında biraz daha zorlaştırıp farklı sisteme geçersek çok daha az kişi kullanacak ama bu sefer mod yükü kat kat artacak ve üyelik abuse başlayacak birbirine puan verme gibi yani bunun bir sonu yok en pratik ve takip edilebilir yönü bu.
Post automatically merged:
2 yıl öncede bu sistem vardı farklı oyunlara farklı üyelikler getirdik biz hep aynı ekibiz.
Paralı üyelik sistemi gelecek sanırım hesap yükseltmeleri diyeValla abi Hilelere tabi herkesin ulaşmasını istememeniz en haklı olduğunuz konu fakat abi 600 ve üstü yorum inan zor çünkü Konuya gir konuyu araştır yorum yap Benim tavsiyem Paralı Premium sistem kurula bilir [Ülkemiz şartlarına göre] hem size hem sitemize katkısı olur bizde güzel vakit gecire biliriz saygım ve sevgimle.
Paralı üyelik sistemi gelecek sanırım hesap yükseltmeleri diye
Aynı durumdayızforumda 5 yılım var fakat mesaj sayıma bakın
hocam rozetlerin nerde o halde boş yorum yapma benceforumda 5 yılım var fakat mesaj sayıma bakın
Anladım teşekkürlerHile kullanımına bir etkisi olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?