valla kral bana keyif veriyor burda insanlarla konuşmak-dertleşmek istemesem bile hergün 15-20 yorum atıyorum...Merhaba, ben KadirBABAxxx.
Foruma 18 Şub 2019 tarihinde katıldım ve pasif bir şekilde takılıp arada sırada uğrayıp istediğim oyundan hileyi indirip çıkıyordum.
Bu gün valorant hilesi için süper üye olma şartını gördüm ve kollarımı sıvıyarak girdim forumun içine, amacım belliydi.
600 mesaj atıp, hileyi indirebilmek ve keyifli bir şekilde oynayabilmekti.
Bir kaç konu sonra üyeler tarafından, site görevlileri tarafından yapılmış veya paylaşılmış %100 ücretsiz hilelerin içinde bulunduğu sınırsız miktarda ki oyunun sınırsız miktarda hile seçeneği olduğu konuları fark ettim.
Bu olay, bir oyunun hilesi için bu tarz %100 emek ve oyuncularının paylaşmış olduğu foruma 600 adet geçiştirici, bir şey katmayan yorum yapmaktan alıkoydu.
Hilenin neden Süper Üye seviyesi gerektirdiğinin farkında da olarak, 600 yorum atma girişimine son verdim.
Şu anda ise amacım forumdaki diğer tonlarca oyunun tonlarca hilesini denemek, daha önce hiç göz atmadığım oyunlara göz atmak ve bu forum sayesinde binlerce saat oynamak yerine hileli bir şekilde keyifli keyifli oynamak daha sonra farklı deneyimlere yelken açmak.
Bu konunun açılış amacı da budur.
Sahip olduğumuz bu forumu bir hileyi kullanmak için 600 adet bomboş veyahut saçma yorum atıp kirletmek yerine forumda sahip olduğumuz ve daha önce hiç göz atmadığınız bilgisayar/mobil oyunları hilelerle deneyimleyebilir, forumun tanışma, yazılım ve programlama, bilgisayar ve teknoloji, sanal para birimleri, donanım, mobil cihazlar gibi diğer farklı konularına göz atıp bilgilenip, öğrenip, deneyimleyebilir ve keyif alıp kaliteli bir vakit geçirebilirsiniz.
Resmin küçük bir detayına takılmaktansa bir, iki geri adım atıp tümünü görün.
Bu sitenin kurucularına, emektar moderatörlerine, ve son olarak bilinçli üyelerine yaratmış oldukları bu güzel mecra için.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla.
![]()