Forumdan Ayrılmalımıyım !?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
"Kimse" Yanlış Anlamasın Fakat Forumda Grafik Paylaşımları Yaptığımdan Beri Yoluma Taş Koymaya Koyanları Farkettim,
-
Şunu Bilin Ki Eleştirilere %100 Açığım Ama Sürekli Eleştirilere Açık Olmadığım Söyleniyor.
-
Bu Taş Koymaktan Sıkılıyorum Fakat Şunu Da Belirtmek İsterim
"Kimsenin Beni Çekiştirmesine Gerek Yok Ben Bu İşi Zevk İçin Yapıyorum"
-

Zaten Sorun Bu Değil Bknz Örneğin,
Sayın Yönetici Kesiminden @#MorpHeus ' unda Bu Konuyu Desteklediğini Farkettim
ss.png
Bknz ;
Aşşağılayıcı Tavırlarla Yaklaşmanız Sadece Sizi Küçük Düşürür Bu Sadece Bir Örnek Şahsi Olarak,
@#MorpHeus ve @Pembe Panda Üzerine Almasın.
-
Umarım Yanlış Anlamazsınız Sadece Aşşağılama Gibi Tavırlara Gerek Yok
-

Yönetici'ler Ve Kullanıcılar Beni İstemiyorsa Banlayabilirler Veya Rapor Edebilirler.
Hepsi Bu Saygılarımla

☆ B A Y H A N ☆

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Biraz Çıkışmışsın Damarına Basılmış Gibi Fakat Bu Sorunlar Her Vakit Olmakta Kimseyi Aldırış Etme Devam Et.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bak canım, güzel, ponçik kardeşim benim. Benim forumda kimseyle zorum yok. Ama eleştiri almadan da kendini geliştiremezsin. Ben de bilirim ''güzel'' yazıp geçmesini. Kendim de o kadar iyi değilim tasarımda hatta benden iyi bile olabilirsin ama ben eleştiri aldığım zaman saygıyla karşılıyorum ve kendimi geliştirmeye çalıştırıyorum. Sen bunu yapmadığın için her tasarım konun birbirine benziyor. Senin daha iyi tasarımlar yapabileceğini bildiğim için eleştiriyorum veya kızıyorum. Üzdüysem veya kırdıysam kusura bakma. Biraz da takılmak istemiştim.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hocam öncelikle "forumdan ayrılmalımıyım" diye başka kişilere değil senin kendine sorman lazım, burada iyi vakit geçirmediğini düşünüyorsan ban atılmasınada gerek yok çarpı işaretine bastığında uzaklaşmış oluyorsun. Eleştirilere açığım diyorsun o zaman ağır eleştirilerede açık olmalısın bu dünyadaki her insan birbiriyle aynı zevklere sahip değil önemli olan o eleştiriler üzerinden "kendimi nasıl geliştirebilirim" düşüncesine kapılmak ve daha başarılı projelere imza atmak. Canını sıkan eleştirileride görmezden gelmeyi bil. Ben senin daha fazla projeni burada paylaştığını görmek isterim ilerde nasıl geliştiğini eski konularına dönüp baktığında anlayacaksın :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
forumda yeni olsam da bi tavsiye vermek isterim eğer birileri hatanı söylüyorsa senden umutlular demektir ama insanlar hatalarını söylemeyi bıraktıysa o zaman senden umudu kesmişler demektir :)

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Elbete eleştiri yapılır ancak eleştirinin de bir dozu vardır. Bu doz aşıldığı zaman sorunlar oluşabilir biz yetkililer bu sorunları çözmek için bu forumda görev yapıyoruz. Tartışma başlatacak herhangi bir durum olduğunda gerekli işlemler yapılır. Hiç bir yetkili herhangi bir üyeyi forumda dışlamaz, banlamaya çalışmaz tam tersi üyeleri banlamamanın yolunu ararlar.

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bi keresinde memory ui ile ilgili onemli bi konu acmistim konumu kaldirip ozelde bana hakaret ettiler seninle ayni fikirdeyim

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dostum gerek yok ayrılmana. Sen de ver cevabını geç. İşi zevk için yapıyorsan kimin ne dediğine takılma. Ha yok geliştirmek istiyorsan eleştiriye bak sadece, kimin dediğini boşver. Üslubu yanlışsa eleştiriye de bakıp canını sıkmana gerek yok

Üye
6 HİZMET YILI
eleştiri yaparken de aşagılayıcı sekılde abartmamak lazım arkadasın damarına basılmış :D ben şahsen yaptıgım ıslerde az pohpohlansam dahada gaza gelırım kendını gelıstırsın dıye de hevesini kırmaya gerek yok

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Eleştirilere açık olmak gerekiyor, evet o konuda haklısın seninde değin gibi. Lakin sırf seni kırıyorlar, üzüyorlar veya kötü söz söylüyorlar diye pes etmen doğru olmaz. Aksine daha iyi ve daha çok moral alman lazım bence. Göz önüne girmeyi başarmışsın dır demek zaten bu durumda. Kim şuana kadar eleştirisiz ve zahmetsiz yükselebildi ki ? :) Ayrıca zaten eğer eleştiri bir yana hoş olmayacak, kötü söz bir yorum/söz olursa raporlaman yeterlidir. Eminim sitedeki yetkililer gereğini yapacaktır. Başarılar dilerim dostum. En iyisini düşünüp, en iyi kararı verirsin umarım.

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eleştirilere takılmadan sonuna kadar devam etmelisin kardsm

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum eleştirinin de bi seviyesi var aşşalama olayına giriyorsa yöneticekler görüşüp bu abartı seviyesin deki eleştiri demicem aşşalamaları bildirmelisin ve yaprıtım uygulanmalı

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Ben kime söylendiğini dahi bilmiyorum genel olarak konuşuluyor zannedip katılıyorum dedim kimsenin kimseye sallamasına forumda takılıyorsan izin vermediğimi biliyor olman gerekir. İlla da yok ben gidiyorum diyorsan da diyecek bir şeyimiz yok tabi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ayrilmana gerek yok ama senin kararin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Karar senin dostum ama kimsenin lafına bakma ne seviyorsun onun yolunda devam et

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Canını sıkma boş ver hayat kısa.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bazı konuda haklısında baen görüyorum eleştirilerde çok bilmişlik yapan söven benciller var ayrılmana gerek yok takma onları ama karar senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...