Trigger kullanmayı düşünmüyorum. Aimim yetiyor düşük elolarda. Radar ve wh istiyorum açıkçası wh yi de çok sık kullanmam belki sadece radar bile kullanabilrim. Ama üst yorumda bahsettiğim gibi 4 tane hile var hangisini kullanmalıyım bilemedim. Admin bana Externali kullanmamı önermişti ban yemezsin demişti. 100 pingden kastın hile ayarı falan mı ? oyunda zaten 90 ping alıyorum daradar + triggeri 100 pingle falan oynarsan ban yemezsin lgeitle kolay gelsin
Biraz oynayışa bağlı dostum. Arkadaşım 2 yıldır aynı ücretsiz hileyi kullanıyor ve hala yemedi bazen sinirleniyor çok iyi de oynuyor yani aim açıp. Parayla alınan bir hile vardı onda da 3 4 yıl yemeyen çoook kişi varcs de her halükarda ban yersin dostum bence cs de kullanma maçları izliyorlar başta yemessen sonra illaki yersin.
ben ne zaman kullansam ban yiyorumBiraz oynayışa bağlı dostum. Arkadaşım 2 yıldır aynı ücretsiz hileyi kullanıyor ve hala yemedi bazen sinirleniyor çok iyi de oynuyor yani aim açıp. Parayla alınan bir hile vardı onda da 3 4 yıl yemeyen çoook kişi var
sByte Vip kullan hocam ama en fazla 1-2 güne ban yiyorsun(Hileyi fazla abartısanız)Arkadaşlar forumda CS:GO için aklımda olan 3 tane hile var. İsim yazmak yasak diye biliyorum o yüzden isimlerini yazamıyorum.
İkisi, herkesin kullandığı bu forumun kendi hack centerındaki iki hile
ikisi de forumda bana önerilen iki hilearada kaldım hangisi sadece wall açınca legit oynarsak ban yedirmeme şansı daha yüksek ?