Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana göre memoryhack zirvede aga ben bu kadar titiz ve birbiri ile iş ile dostluğu karıştırmayan bir forum görmedim kral bence sonuna kadar memoryhackers
Aktiflikte ve geri dönüş sayısında çoğundan önde oldugumuza inanıyorum diğer sitelerde hile yardımda en az 1 hafta boyunca doğru dürüst yardım gelmiyor ama burda en geç 1 güne yardım alabiliyorum
Forumumuzun sıralamasını pek bilmiyorum ancak kalite konusunda birinci sırada olduğumuzu söyleyebilirim. Kullanıcılarını çok düşünen, kullanıcılarına kusursuz hizmet sağlamanın yanı sıra bilgisayar güvenliklerini de düşünen başka bir forum olduğunu düşünmüyorum. Sizler için en iyi hizmeti sağlamaya devam edeceğiz. Bizim buralarda olmamızı sağlayan, tüm sıkıntılarımıza sevinçlerimize ortak olan/olmayan üyelerimizin hepsine forum adına teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız