Onaylı Üye
Evet bende uzun sure buralarda olacagim gibi xDİlk tanıştığım forum burasıydı o zamanlar wolftü hilesi vardı onun için kullanıyordum sonradan geliştiğini görünce bi bakayım dedim ve durum bu hale kadar geldi şimdi her gün girip birileriyle konuşmadan edemiyorum sıcak ve güvenilir bir ortam aynı zamanda da bilmediğim çok şey öğrendiğim bildiklerimi de aktardığım bir ortam bu yüzden burayı bırakmaya da pek niyetim yok
eskiden tek amacım wolftü hilesiydi ama sonradan forum insanı olduğumu ve kendimi buraya aitmiş gibi hissettim ve çıkamadım hala da çıkamıyorumEvet bende uzun sure buralarda olacagim gibi xD
benimde ilk ve son aktif olarak kullandığım forum burası wolftü hilesi için girer hesapların şifrelerini unuturdum en az 5 6 tane hesap açmışımdır en son bu hesabı buldum bundan takılıyorum bildiklerimi aktarıyorum eğlenceli oluyor hemİlk tanıştığım forum burasıydı o zamanlar wolftü hilesi vardı onun için kullanıyordum sonradan geliştiğini görünce bi bakayım dedim ve durum bu hale kadar geldi şimdi her gün girip birileriyle konuşmadan edemiyorum sıcak ve güvenilir bir ortam aynı zamanda da bilmediğim çok şey öğrendiğim bildiklerimi de aktardığım bir ortam bu yüzden burayı bırakmaya da pek niyetim yok
Evet hile icin en guvendigim hatta tek guvendigim site burasiPubg sağolsun
Post automatically merged:
Arkadaşlarımdan duydum lol ve pubg için ve tek güvenilir site olduğunu duydum
samimi ortam en azından herkes doğrusu neyse öyle cevap veriyor bir konuya ve danışma olarak da çok güzel bir yer o yüzden burdayım bendebenimde ilk ve son aktif olarak kullandığım forum burası wolftü hilesi için girer hesapların şifrelerini unuturdum en az 5 6 tane hesap açmışımdır en son bu hesabı buldum bundan takılıyorum bildiklerimi aktarıyorum eğlenceli oluyor hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?