Forumlarla ilk nasıl tanıştınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Siteye kucukken wolftü hilesi icin uye olmama ragmen hic forumlari kullanmadim. Ilk defa bir konuya fikir belirtme veya konu acma ozelliklerini 50 mesaj atabilmek icin kullandim. Istedigimi elde ettikten sonra hala konu basliklarina yazilar yazmaktan ve konu olusturmaktan hoslandigimi farkettim. Daha once hic forum kullanmamis biri olarak siz ne zaman basladiniz nasil basladiniz hikayelerinizi duymak isterim :)

def53ac1a906d44179484d91da241d3a.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pubg lite hile hile çoktu. acaip sinir oldum bu olaya. internette arattırırken buldum ve üye oldum.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk tanıştığım forum burasıydı o zamanlar wolftü hilesi vardı onun için kullanıyordum sonradan geliştiğini görünce bi bakayım dedim ve durum bu hale kadar geldi şimdi her gün girip birileriyle konuşmadan edemiyorum sıcak ve güvenilir bir ortam aynı zamanda da bilmediğim çok şey öğrendiğim bildiklerimi de aktardığım bir ortam bu yüzden burayı bırakmaya da pek niyetim yok :D :ahri:

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk tanıştığım forum burasıydı o zamanlar wolftü hilesi vardı onun için kullanıyordum sonradan geliştiğini görünce bi bakayım dedim ve durum bu hale kadar geldi şimdi her gün girip birileriyle konuşmadan edemiyorum sıcak ve güvenilir bir ortam aynı zamanda da bilmediğim çok şey öğrendiğim bildiklerimi de aktardığım bir ortam bu yüzden burayı bırakmaya da pek niyetim yok :D :ahri:
Evet bende uzun sure buralarda olacagim gibi xD

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benimde ilk ve son aktif olarak kullandığım forum burası wolftü hilesi için girer hesapların şifrelerini unuturdum en az 5 6 tane hesap açmışımdır en son bu hesabı buldum bundan takılıyorum bildiklerimi aktarıyorum eğlenceli oluyor hem

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tek amacım wolftü o zamanlar ilk karşıma bu site çıktı ve 6 senedir üyeyim. Çok memnunum.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pubg sağolsun:kisswink:
Post automatically merged:

Arkadaşlarımdan duydum lol ve pubg için ve tek güvenilir site olduğunu duydum :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benimde ilk ve son aktif olarak kullandığım forum burası wolftü hilesi için girer hesapların şifrelerini unuturdum en az 5 6 tane hesap açmışımdır en son bu hesabı buldum bundan takılıyorum bildiklerimi aktarıyorum eğlenceli oluyor hem
samimi ortam en azından herkes doğrusu neyse öyle cevap veriyor bir konuya ve danışma olarak da çok güzel bir yer o yüzden burdayım bende

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
5 Sene önce wolftü DWORD için üye oldum 5 senedir burdayız

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eskiden Günde yaklaşık 10 saat civarı wolftü ve benzeri oyunları oynuyordum ve sitening hile bakımından diğerlerinden daha güvenilir ve daha fazla kaynak içermesinden dolayı bir göz gezdireyim dedim ve aslında forumun sadece kullanıcıların hileleri kullanması değil kullanma konusunda yardımcı olabileceğiniz arkadaşlar edinme,hata çözümleri, günlük konular hakkında konuşabileceğin birçok bölüm vb. gibi fırsatlar sunduğu gördüm ve aktif olarak kullanmaya başladım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
pubg mobil sayesinde tanıştım

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam ben FPS oyunlarına CS 1.5 ve wolftü ile başladım o zamandan beri hilelere aşırı merakım vardı o yüzden forumlar araştırır forumlarda insanlarla tartışırdım, taa oralardan buralara şimdi buradayız.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sırf ortamın sıcaklığını duyduğum için gelmiştim , harbiden de öyle varolusın memory

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
metin2 hileleri ile tanışmıstım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...