Forumu ilk nasıl keşfettiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumun daha başlarındayken burayı sadece wolftü hilesi için girek tek ben değilimdir hocam
Siz nasıl buldunuz bu forumu merak ediyorum

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wolftü tüm türkiyede oyun piyasasını ele geçirdiği dönemlerde arkadaşlara hava atmak için site araştırıyordum ve burayı bulmuştum iyi ki de bulmuşum tabi o zamanlar laptop vardı farklı bir hesapla hileyi kullanmıştım ah be ne dönemlerdi arkadaşlara hile olduğumu da söylemiyordum bi de kafayı yiyorlardı. :D , şimdi ise lol için tekrar sitedeyim.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben eskiden windsharpın ortalıgı dümdüz ettiği zamandan bulmuştum. Tamamen şans eseri olmuştu iyi ki de bulmuşum 4 yıl oldu :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Wolftünün girişine memoryhackers afişi konulduğu zamanın öncesinden geldik buralara :D
Zulu ve wolftü hilesini kullanmayan hile kullandım demesin

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Memoryhackers'den önce tamkafadan ile tanımıştım özetle wolftü s2 için arama yaparken bulmuştum ilk zamanlarda üyelik yoktu indirip çıkıyordum sonradan üyelik açarak kayıt oldum bu siteye öyle kaldı eski topraklardanız :) ( zuluyu ilk deneyenlerden biriyim öyle diyip susarım )

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Crossfire için hile bakarken burayı buldum. Bulduğum zaman güncelleniyor durumundaydı hile. Hala yenisi gelmedi ama olsun, CF'den vazgeçtim zaten, ortam sarıyor.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
pubg mobile hilesini araştırıkern 2 3 saat falan aradım denedim hileleri açamadım bunu açabilmiştim öyle keffettim bide önceden steam pubg hilesinide burdan açmıştım şuan yok ne yazikki :(

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
yaklaşık 3 4 ay önce lol script için girdim hesap kururken zaten 2020 yılında bi hesap kurdugumu farkettim :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Forumun daha başlarındayken burayı sadece wolftü hilesi için girek tek ben değilimdir hocam
Önceden wolftü için göz atmıştım sonra ara vermiştim dc de arkadaşın tavsiyesi ile cs de ki sbyte vip hilesini kullanmak için geri döndüm

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yıllar önce Pubg mobile hilesi ile tanıştım. Bu güner kadar devam işte.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Taa sene 2016 tabi siz yoktunuz o zaman hangi oyun hatırlamıyorum ama türkiyede trojensiz güvenilir ve kaliteli tek hile burdaydı bende hesap açtım hileyi indirdim çatur çutur hile yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben karşıma gelen bir oyuncunun script olduğunu anladım ve sordum nerden aldın kullanıyorsun vs o da bana bu siteyi önerdi bayadır üyesiyim onaylı üye olmak için çabalıyorum inş en yakın zamanda olurum da daha kaliteli hileler kullanabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...