Harbiden öyle hocamWolftünün girişine memoryhackers afişi konulduğu zamanın öncesinden geldik buralara
Zulu ve wolftü hilesini kullanmayan hile kullandım demesin
Aynı olayla başldım bende hocanBu forumun en eski üyelerindenimdir, şöyle iza ediyim sana forumdaki çoğu kurucuyu zaten tanıyorum çok eskiden muhabbetim sohbetim olan insanlardı. Şuan hatırlamazlar beni baya büyüdü çünkü forum bide benim yaş büyüdü foruma girmeyi bırakmalar falan işte... Genelde çok nadir giren biriyim yaşlandık artık.
Bunlar harici wolftü hilesini biz zaten kendimiz kodluyorduk eskiler bilir çok forum vardı ama Dword Hack Team gibi güzel ve güvenli hile yapamıyorlardı, bu arkadaşlar işleri büyüttüler ve süper bir forum oluştu çok emek verdi herkes şuan ise 2022 görüyorsun kısaca
Bu arada bu yorumumu gören admin/s.mod/mod vs.. hepsine selamlar arada bi giriyoruz dsfkjdsfds
Ne scsi hocamsc ararken denk gelmiştim ben
arkadaşlar pubg moble hilesini deneyen var mı nasıl çalışıyor kaliteliyse kullanacağımben karşıma gelen bir oyuncunun script olduğunu anladım ve sordum nerden aldın kullanıyorsun vs o da bana bu siteyi önerdi bayadır üyesiyim onaylı üye olmak için çabalıyorum inş en yakın zamanda olurum da daha kaliteli hileler kullanabilirim