I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Konu kilidini tekrardan açıyorum. Konuyu başlatan arkadaş çok güzel problemlerden bahsetmiş. Biz de bu problemlerin önüne geçmek ve forumdaki bilgi kirliliğini temizlemek için moderatör arkadaşın dediği uygulamayı dün hayata geçirdik. Konuyu açıyorum çünkü biz bu uygulamayı hayata geçirdikten sonra spam kullanımının sizin açınızdan ne denli düştüğünü gözlemlemek istiyorum. Herkes fikirlerini yazsın ve yeni uygulamayla ilgili problemleri ya da eksik gördükleri nokta varsa söylesin lütfen. İyi forumlar.Üye grupları tekrardan ayarlandı. Her rankın artık bir sınırı var, örneğin üye 24 saat için 2 konu açabilir ve 10 yorum atabilir. Onaylı üye rankına 5 günde sahip olabilirler. Detaylı bilgi için https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/ bakınız. #KİLİT
Oldu olucak insanlar hiç konuşmasın. Size bir yanlış yapıldı diye aynı uygulamayı diğer arkadaşlar üzerinde de uygulanması hatalıdır. Yeni sistemle birlikte spam mesajların çok azaldığını farkedebilirsiniz. İleride daha da iyi olucak.Her kelimene katılıyorum, içimi dökmüşsün resmen. Yardıma ihtiyacı olan kişiler konu açıyor, 40 tane yorum geliyor ama yorumları okuduğunuzda bir şey anlamıyorsunuz. Adam bilgisayarıma format atacağım Windows 10'un 1909 sürümünün iso dosyasını nereden yükleyebilirim diye konu açıyor, " kral direk bilgisayarına format at güncellemeleri duraklat bu kadar kolay" diye konuyla alakalı gözüken fakat alakasız bir yorum geliyor. Sırf yorum kasmak için yorum atan kişiler yüzünden yardıma ihtiyacı olanlar doğru düzgün yardım alamıyor. Hemen üstümdeki yorumda da sadece "aynen öyle haklısın" yazılmış. Rapor ettim ve " Sorun yok. Kalabilir. " diye bir geri bildirim geldi. Ben de düşüncesini belirten birine daha önce "Aynen öyle dostum, düşüncene katılıyorum" yazdığımda maalesef 2 uyarı puanı yedim. Yapacak bir şey yok, bir süre idare edeceğiz sanırım. (Şahsi düşüncelerimdir.)
Oldu olucak insanlar hiç konuşmasın. Size bir yanlış yapıldı diye aynı uygulamayı diğer arkadaşlar üzerinde de uygulanması hatalıdır. Yeni sistemle birlikte spam mesajların çok azaldığını farkedebilirsiniz. İleride daha da iyi olucak.
Bir de yanlış anlamazsanız bu cümleyi tam olarak anlayamadım, affınıza sığınarak soruyorum, bana verilen ceza yanlışlıkla mı oldu yani?Size bir yanlış yapıldı diye aynı uygulamayı diğer arkadaşlar üzerinde de uygulanması hatalıdır.
Merhabalar. Bildiğiniz gibi teknik kadro çok geniş. Yaptığınız raporlar her zaman aynı kişiler tarafından değerlendirilmiyor. Bundan dolayı raporunuza "Sorun yok. Kalabilir." diyen kişi ile size 3 uyarı puanı veren kişi farklı olabilir. Hata teknik ekipten dolayı kaynaklanmaktadır. Size verilen cezanın yanlışlıkla ya da art niyetle verildiğini düşünmüyorum. Verilen cezanın verilmemesi gerektiğini, bu kadar kısıtlamanın hoş olmayacağını savunuyorum. İyi forumlar.Öncelikle yorumumu ve ufak şikayetimi dikkate alıp vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Evet, yeni uygulama ile spam mesaj atan arkadaşlar mecburen azaldı, çünkü tüm üye gruplarının günlük mesaj sayısı 20'ye indirildi. Bu konuda fikrinize katılıyorum. Oldu olacak insanlar hiç konuşmasın dediğinize göre sanırım anlatmak istediğim konuyu kelimelere dökünce biraz yanlış yazmışım, sürçülisan ettiysek affolaİnsanlar konuşsun tabii ki, birbilerine yardımcı olsunlar, fikirlerine katıldıklarını veya katılmadıklarını beyan etsinler, bunda bir problem görmüyorum kesinlikle/ ki zaten onların ne konuştuğu hakkında yorum yapmam da haddimi aşar. Sadece ben arkadaşın yazdığı kelimenin aynısını başka bir konuda yazdığımda ne yazık ki 3 uyarı puanıyla cezalandırıldım. Fakat aynı yorumu başka bir kişi yapınca ve rapor edildiğinde Sorun yok kalabilir diye bir geri bildirim geliyor. Bir de yanlış anlamazsanız bu cümleyi tam olarak anlayamadım, affınıza sığınarak soruyorum, bana verilen ceza yanlışlıkla mı oldu yani?
Ekli dosyayı görüntüle 57595Ekli dosyayı görüntüle 57596
Merhabalar. Bildiğiniz gibi teknik kadro çok geniş. Yaptığınız raporlar her zaman aynı kişiler tarafından değerlendirilmiyor. Bundan dolayı raporunuza "Sorun yok. Kalabilir." diyen kişi ile size 3 uyarı puanı veren kişi farklı olabilir. Hata teknik ekipten dolayı kaynaklanmaktadır. Size verilen cezanın yanlışlıkla ya da art niyetle verildiğini düşünmüyorum. Verilen cezanın verilmemesi gerektiğini, bu kadar kısıtlamanın hoş olmayacağını savunuyorum. İyi forumlar.
Size verilen uyarının yanlış olduğunu düşünüyorsanız size gönderilen uyarı mesajını rapor edebilirsiniz. İncelenir.Anladım, çok teşekkür ederim yardımınız için. Peki bu yapılan yanlışı düzeltmenin bir yolu var mı? Yani haksız yere atılmış bir uyarıya itiraz etme hakkımız var mıdır? Teknik ekiple de empati kurabiliyorum, gün boyu aktif bir şekilde forum için uğraşıyorlar. Elbette gözden kaçan şeyler olabilir. Hatalı uyarıyı kaldıramıyorlarsa da sorun değil, canları sağolsun. Şansımıza küseriz
Üye grupları tekrardan ayarlandı. Her rankın artık bir sınırı var, örneğin üye 24 saat için 2 konu açabilir ve 10 yorum atabilir. Onaylı üye rankına 5 günde sahip olabilirler. Detaylı bilgi için https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/ bakınız.
Size verilen uyarının yanlış olduğunu düşünüyorsanız size gönderilen uyarı mesajını rapor edebilirsiniz. İncelenir.
Size gönderilen özel mesaja giriniz ve sol altta rapor et tuşuna basınız.Ben uyarı verildiği anda çok şaşırmıştım zaten, hatalı bir durum olduğunu düşünmüştüm. Kurucu nader11ndeu da hatalı dediği için şimdi uyarıya itiraz etmeyi düşünüyorum. Demek ki bir yanlış anlaşılma oluşmuş.
Fakat yaklaşık 30 dakikadır bakınıyorum ve gelen uyarıyı rapor etme seçeneğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz, nasıl itiraz edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?