Çözüldü Forza Horizon 4 Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bi süre önce Forza Horizon 4'te para hilesi nedeniyle ban yedim. Yabancı sitelerde arştırdım ama banın hangi bileşene atıldığını yada nasıl tekrardan oynanabileceği yazılmamış. Yeni hesap açtım xbox ta oyunu yeniden satın aldım ama yine online a bağlanamıyorum. HW ban atıyor oyun. HW id değiştirici denedim ama faydası olmadı. eğer çözemezsem ekran kartını satıp xbox one x alıcam sonunda lütfen yardımcı olun. bu arada sıfırdan yueni bir hard diske win 10 kurmayıda denedim ama olmadı. ev interneti yerine telefona bağlanıp denedim o da olmadı.

Çözüm
Ben 2019'da ben yedim 3 ay önce pcyi sıfırladım önemli olan windowsu sıfırlamak. Forzanın dosyaları system32 flan heryere dağılıyor HW değiştirmen işe yaramaz. Windowsu tekrar kurman gerek ve yeni ip ile bir hesap oluştur. <3
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ben 2019'da ben yedim 3 ay önce pcyi sıfırladım önemli olan windowsu sıfırlamak. Forzanın dosyaları system32 flan heryere dağılıyor HW değiştirmen işe yaramaz. Windowsu tekrar kurman gerek ve yeni ip ile bir hesap oluştur. <3

Çözüm
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben komple yeni bir hdd ye kurdum ama ssd de hala duruyordu win 10 falan. hdd de girince bağlantı hatası verşyordu. yeni ip dediğin nedir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka format attıgın zaman ip değişiyor sıfırdan ip atabiliyorsun gidip format at yeniden girebilirisin oyuna

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben kendim atabiliyorum format canım da kendim nasıl yaparım bu işi direk ipsec v4 ten yazsam olurmu yeni ip

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bukadar uğraşmaya gerek yok Windows format yerinden değilde el ile format atmayı deneyin. Büyük ihtimalle baniniz kalkacaktır olmazsa banın nereye atıldığını öğrendikten sonra ban kaldırıcı yazılımları deneyin maalesef onlarda ücretli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...