Forza Horizon 4 online sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Merhaba 1 yıldan daha önce Microsoft Store üzerinden Forza Horizon 4 Ultimate Edition almıştım 1 yılı aşkındır oyunu Windows 10 üzerinden oynuyorum fakat hiçbir zaman randımanlı bir şekilde Çevrimiçi oyun oynayamadım birkaç çözüm yoluna ulaştım denedim ama etkili olmadı.

Yine farklı çözüm yolları aradım yine olmadı teredo bağlantı sorunu, Windows Güvenlik Duvarı vs. Hepsini de denedim uyguladım

fakat hala çevrimiçi oyun oynayamıyorum. Sistemim güncel mi? diye konrtol ettim şu anda 20h2 güncellemesi kurulu ve aktif kullanıyorum

Windows Güvenlik Duvarım açık XBOX Live ayarlarından kontrol sağlıyorum herşey çalışıyor yani en ufak bir problem yok "Nat türü = açık" "Sunucu Bağlantısı = Bağlandı" olarak görüyorum yani görünürde hiçbir problem yok fakat yine de çevrimiçi oyun oynayamıyorum. Çevrimiçi Macera kısmından girmeyi deniyorum Çevrimiçi macera ya girebiliyorum bazen bekleme ekranında 10 dk bekletse de girebiliyorum. Sorunum bu şekilde tüm çözüm yollarını denedim ama hiçbir faydasını göremedim lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...