Forza Horizon 4 Sınırsız Level, Çark Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum tam da bu bilgilere ulaşmaya çalışıyordum teşekkür ederim.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdiden uyarayım arkadaş birşey demeden direkt atlamış konuya bu hileyi orjinal xboxa bağlı bir şekilde cracksiz satın alırsanız bir şekilde veya pass ile direkt ban yiyorsunuz eğer oyununuz orjinalse hiç bulaşmayın sonu ban eğer korsan oyun oynuyorsanız deneyebilirsiniz!!!

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdiden uyarayım arkadaş birşey demeden direkt atlamış konuya bu hileyi orjinal xboxa bağlı bir şekilde cracksiz satın alırsanız bir şekilde veya pass ile direkt ban yiyorsunuz eğer oyununuz orjinalse hiç bulaşmayın sonu ban eğer korsan oyun oynuyorsanız deneyebilirsiniz!!!
Hileyi kendi orjinal oyunumda yaptım, hesap xboxa bağlı.. 5 gündür ben ban yemedim direkt nasıl ban yiyoruz.. Tabi ki bulaşmamalarında fayda var ama lütfen yalan yanlış bilgi yaymayalım..

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hileyi kendi orjinal oyunumda yaptım, hesap xboxa bağlı.. 5 gündür ben ban yemedim direkt nasıl ban yiyoruz.. Tabi ki bulaşmamalarında fayda var ama lütfen yalan yanlış bilgi yaymayalım..
bu videoyu arkadaşların izlemesine gerek yok senin yazdığının aynısını adam orada yapıyor yorumlara bak herkes orjinal hesapta çalışmadığını ve ban yediğini söylüyor ki kanal sahibinin başa tutturduğu yorum ise şöyle: Orijinal oyunda olmaz ( ban yersin ) diye belirtmiş sen yaptın ki diyelim orjinal oyunda yaptın ve ban yemedin ki bunun ihtimali yok yeni sürümde ce FH4 ce de gözükmüyor proccesten kendin buluyorsun yapsan bile işe yaramıyor direkt banı yiyorsun 300 tl verip ban yemek diğer oyunlar gibi değil kumarda kaybetmişssin gibi koyar adama sadece söyliyeyim dedim hadi oldu sen yemedin diye kimse yemiyecek diye birşey yok ki ben bunu bu kadar belirterek söylüyorum ki eskiden abartmadan orj oyunda yapabiliyordun ce ile param bitti diye xbox passlı hesapta denedim herşey boşa gitti belirtmende fayda var orj oyunu olanlar denemesin veya ban riski aşırı yüksek diye...
kanıt:
ban...PNG

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
bu videoyu arkadaşların izlemesine gerek yok senin yazdığının aynısını adam orada yapıyor yorumlara bak herkes orjinal hesapta çalışmadığını ve ban yediğini söylüyor ki kanal sahibinin başa tutturduğu yorum ise şöyle: Orijinal oyunda olmaz ( ban yersin ) diye belirtmiş sen yaptın ki diyelim orjinal oyunda yaptın ve ban yemedin ki bunun ihtimali yok yeni sürümde ce FH4 ce de gözükmüyor proccesten kendin buluyorsun yapsan bile işe yaramıyor direkt banı yiyorsun 300 tl verip ban yemek diğer oyunlar gibi değil kumarda kaybetmişssin gibi koyar adama sadece söyliyeyim dedim hadi oldu sen yemedin diye kimse yemiyecek diye birşey yok ki ben bunu bu kadar belirterek söylüyorum ki eskiden abartmadan orj oyunda yapabiliyordun ce ile param bitti diye xbox passlı hesapta denedim herşey boşa gitti belirtmende fayda var orj oyunu olanlar denemesin veya ban riski aşırı yüksek diye...
kanıt:Ekli dosyayı görüntüle 52353
Bu elemanın yaptığı şu an çalışmıyor zaten.. Benim paylaştığımla alakası yok.. Mantık aynı ama işleniş tamamen farklı.. Ben kendi orjinal xbox hesabımda yaptığımı söylüyorum sen hala hayır yapmadın yapamazsın diyorsun.. Kimseye yalan borcum yok.. Her hilede olduğu gibi bunda da ban yeme riski var.. Sen bu level hilesini yapıp ban yediğine emin misin?? Araştırdığım kadarıyla benden başka kimse böyle bir şeyden bahsetmemiş.. Araba hilesinden bahsediyorsanda o hileden dolayı ban yiyene denk gelmedim ve paylaştım..

Kanıtlar;
31EXGj.png
YQbY3i.png

kyazAg.png

dO8kvU.png

Online da olabileceğimi daha nasıl kanıtlayabileceğimi bilmiyorum.. Nasıl istersen o şekilde kanıtlamaya hazırım.. Şu an paylaştığım 2 hilede orjinal oyunda oluyor ve burda yapanlardan hiçbiri şimdiye kadar ban yemedi.. Yiyen varsa konuyu kaldırabiliyorsam ben kaldıramıyorsam yöneticilerden biri kaldırabilir...

Honest
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok sevdiğim bir oyun hile ile daha da zevkli oluyor ellerinize sağlık.

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka pc oyunu mu? PS de de horizon varda onun için soruyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
az once de araba hilesine denk geldim buna denk gelmem baya güzel oldu eline sağlık

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
işime yaradı açıkçası hala cheat enginenin iş yaptığını bilmiyordum

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bir önceki FH4 paylaşımından sonra bu çok iyi olmuş. Bunu da diğeri gibi deneyeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hemen dneiyorum inaşallah yasaklanmmam oyundan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...