Rust oynuyorum fakat ara sıra lag oluyorum ve kalite ne kadar düşük olsada lag var biraz hissedebiliyorum. İnternetten kaynaklı değil eminim. İnternetten biraz araştırdım ayarlarda ilemcinin tamamını kullanmak falan diyor ama, işlemcinin tamamını kullanmanın bi zararı var mı veya kullanmak normal midir ?
AMD Radeon HD 5800 series 1gb 4gb arası yeni nesil yükselmeli mi ne falan filan ekran kartı. İntel Core i7-2600cpu 3.40GHz 3.80GHz işlemci. 12gb ram var
Rust oynuyorum fakat ara sıra lag oluyorum ve kalite ne kadar düşük olsada lag var biraz hissedebiliyorum. İnternetten kaynaklı değil eminim. İnternetten biraz araştırdım ayarlarda ilemcinin tamamını kullanmak falan diyor ama, işlemcinin tamamını kullanmanın bi zararı var mı veya kullanmak normal midir ?
Rust Genel olarak ekran kartını yorar kardeşim bunun için msi afterburneri indir bence küçük küçük overclock dene tam overclock da denilemez ama upperclock yada uppervoltage yap teker teker deneyerek en stabil hali bulursun ama bence +150 den fazla yükseltme core hertz. i yada clock hertz i