Fps çok düştü help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
rx570 4 gb ekran kartına sahibim gta 5 cs go lol gibi oyunlarda ultra ayarlarda 100 fpsnin altına düşmezdi hiç ama şuan 70 den yukarı çıkmıyor fps driver güncel kasayıda temizledim sorun ne olabilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ekran kartını temizleyebilirsin işlemcinin ve ekran kartının macunlarını yenileyebilirsin

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
  1. GameDVR'ı devredışı bırak
  2. Bilgisayarıma sağ tıkla > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans ayarları > En iyi performans için ayarla.
  3. Denetim masası > arama çubuğundan güç yaz ve güç ayarlarına gir > Yüksek performansı seç.
  4. CS:GO steam başlangıç ayarlarında -high -novid ayarlarını da koy.
  5. CS:GO grafiklerini 4:3'e ayarla ve 1024x768 yap çözünürlüğü ve her şeyi en düşük ayara al.
  6. Youtube'da Unlost'un kanalında bazı ayarlar cfg dosyasında gösterilmişti. İşine yarayabilecek komutlar veriyor. Bakmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
evde kendim yapabilir miyim acaba bi sıkıntısı olur mu

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
eğer işten anlamıyosan hiç girişme pahalı bir kart macunları kontrol ettir toz kaçmalarında vs sıkıntı çıkarır .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
format at... şaka şaka
sistemin hararet yapmış olabilir havalarda sıcak olunca performansın düşmesine sebep oluyor kaynağı belli olmayan birşeyler indirdin mi? birçok virüs sistemin performansının içine eder ayrıca hdd veya ssd problemleri de sistemi yavaşlatır en iyisi tüm donanımları uygun yazılımlar ile teste tabii tutman ssd veya hdd için hd tune pro yazılımını kullan ekran kartı ve işlemci için farklı programlar vardır ama ben bilmiyorum. bunun öncesinde istersen sağlam bir antivirüs yazılımıyla sistemini tara sorunun yazılımsal olması muhtemel. dediğim gibi donanımları test et eğer uzun saatler oyun oynadıktan sonra bu fps düşüşünü yaşıyorsan sistem hararet yapmıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
rx570 4 gb ekran kartına sahibim gta 5 cs go lol gibi oyunlarda ultra ayarlarda 100 fpsnin altına düşmezdi hiç ama şuan 70 den yukarı çıkmıyor fps driver güncel kasayıda temizledim sorun ne olabilir
Sıcaklık değerlerin eskisiyle aynıysa boşuna uğraşma, güncellemede sıkıntı vardır bir önceki driver ı yükle ya da yenisi çıkmasını bekle

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
silgi muhabbeti vardı sanırım silgiyle temizlediğinde düzelebiliyordu onun haricinde geçici çözüm olarak gireceğin oyuna göre pc nin ayarlarını falan değiştirebilirsin benim arkadaş her lol girdiğinde google bile kapıyor görev yöneticisinden

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ekran kartını temizle işlemi de macunuda temizle 60 fp olacak emınım

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
format at... şaka şaka
sistemin hararet yapmış olabilir havalarda sıcak olunca performansın düşmesine sebep oluyor kaynağı belli olmayan birşeyler indirdin mi? birçok virüs sistemin performansının içine eder ayrıca hdd veya ssd problemleri de sistemi yavaşlatır en iyisi tüm donanımları uygun yazılımlar ile teste tabii tutman ssd veya hdd için hd tune pro yazılımını kullan ekran kartı ve işlemci için farklı programlar vardır ama ben bilmiyorum. bunun öncesinde istersen sağlam bir antivirüs yazılımıyla sistemini tara sorunun yazılımsal olması muhtemel. dediğim gibi donanımları test et eğer uzun saatler oyun oynadıktan sonra bu fps düşüşünü yaşıyorsan sistem hararet yapmıştır.
Korkuttun beni :D:D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bildiğiniz sağlam bi antivirüs programı var mı kullanabileceğim

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
silgi muhabbeti vardı sanırım silgiyle temizlediğinde düzelebiliyordu onun haricinde geçici çözüm olarak gireceğin oyuna göre pc nin ayarlarını falan değiştirebilirsin benim arkadaş her lol girdiğinde google bile kapıyor görev yöneticisinden
silgiyi sadece iletken bölümlerde oksitlenmeyi almak için kullanılır farklı yerlerde denememeli :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ekran Kartın Kaç Senelik Zamanla Yavaşlamış Olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...