call of dutyarkadaşlar güncel olarak hangi oyunları oynuyosunuz FPS üzerine odaklanırsak uzun zamandır oyun arıyorum öneriniz varmı
aynen aim olarak doğmuşuz da işte fabrika da sürünüyoruzXD Apex indi sayılır benim de b uarada deneyeceğim bakalım en son ban yemiştim umarım hwid değildir.Sistem geneli iyi ytde videolara baktım baslayabilirim
Post automatically merged:
Metasini çözdüm herkes oynuyormuş oysa bı ben denemedim artık denerim
Evet hoşuma gitti yuklucem
Csgoda vuran valoranttada vurur hocam apex bende indiricem
Kanka satmıyor artık bı zamanı vardı oynandi bitti
kanka eskidi ya artık zevk almıyorumCSGO güzel bir oyun
valoranttan sıkıldığım için oyun arıyorumvalorant oynayabilirsin arkadaşlarında varsa güzel sarıyo
Apex için evet sevdim baya indirdim ve halen oynuyorumapexe bak yeni hilesi cikti pubg olabilir
valoyu bıraktıgım ıcın oyun arıyorum kankamValo olabilir baya iyi
bu oyun onlinemı anlamadım videosunu izledimdeghostrunner öneririm hocam baya hoş bir oyun
Battelfield serisinin onlineini oynayabilirsin sariyorarkadaşlar güncel olarak hangi oyunları oynuyosunuz FPS üzerine odaklanırsak uzun zamandır oyun arıyorum öneriniz varmı
FAR CRY Serisi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim ben ilk 3 oynadım sonra 4 5 diye gitim 1 ve 2 si biraz eski olabilirarkadaşlar güncel olarak hangi oyunları oynuyosunuz FPS üzerine odaklanırsak uzun zamandır oyun arıyorum öneriniz varmı