Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Agent 500TL Top Half Headset - Senin için çalışıyor mu?
Gmepower Mei rgb al bence usb girişli 4-5 senedir kullanıyorum çok kaliteli bir kulaklık şuan kulak yerlerindeki deriler soyulmaya başladı ama uzun süredir kullandığım için normal driverında db ayarlayabiliyorsun hatta fotoğraf koyayımArkadaşlar 500 - 1000 tl arası bütçem var genellikle fps oyunları oynuyorum benim için oyun oynarken kendimi oyunun içinde hissedeceğim bi kulaklık istiyorum
teşekkür ederim bu detaylı anlatımın için.Gmepower Mei rgb al bence usb girişli 4-5 senedir kullanıyorum çok kaliteli bir kulaklık şuan kulak yerlerindeki deriler soyulmaya başladı ama uzun süredir kullandığım için normal driverında db ayarlayabiliyorsun hatta fotoğraf koyayım
Ekli dosyayı görüntüle 69143Ekli dosyayı görüntüle 69144Ekli dosyayı görüntüle 69145Ekli dosyayı görüntüle 69147
7.1 özellipi falan var mikrofon boostu 3d eq falan var kulaklığın ses açma kapama yeri var ledlerini ayarlayabiliyosun eq kapatıp açabiliyosun fiyatına göre 10/10 luk bir kulaklık zaten sesi çok açarsan fullersen her şeyi sağır olabilirsineğer bluetooth istiyorsan
Logitech G G733 LIGHTSPEED
alabilirsin ama bütçeni biraz arttırman gerekicek zaten g733 e fazla söz söylememe gerek yok kulaklık zaten kendini anlatıyo
hocam inceledim fakat çok ilgimi çekmedi açıkcası.หูฟัง HyperX Cloud II cool
evet haklısın ben kullanıyorum ve kaliteli.HyperX cloud2 taş gibi kulaklık hem ses açısından baya güzel