Bence 24" almalısın.Büyük ama hangisi daha rahat ?
Post automatically merged:
sence 27" mi 32" mi bi tık daha büyültmek istesek abartımı olur
24 inç de olabilir emin olamadım şu an ama curved ve rahatım aldığım siteyi araştırdım da bulamadım unuttum nereden almıştım net bir bilgi veremiyorum o yüzden. Ama curved olması ve büyük olması benim için güzel.27 inç çok büyük değişmi benim laptop 15.6 inç gayet yeterli geliyor 24 yeter bence şöyle de yapabilirsin internet kafeye gidip test edebilirsin en basitinden ekran boyutu hakkında genel bir bilgin olur
ekranın küçük olmasının acısını çekiyorum az çokda her oyunda değil bazen ekranda ne olduğunu anlamadığım zamanlar oluyor sanırım o ekran boyutundanda alakalı bir tık24 inç de olabilir emin olamadım şu an ama curved ve rahatım aldığım siteyi araştırdım da bulamadım unuttum nereden almıştım net bir bilgi veremiyorum o yüzden. Ama curved olması ve büyük olması benim için güzel.
Post automatically merged:
Aynı zamanda şunu da eklemem lazım şimdi aklıma geldi benim ki masaüstü leptop değil.
24" küçük değil dostum. Konu sahibine de 24" öneririm fps oyunları için, 27" ile 24" kadar rahat oynayamazsın alışsan bile çok iyi olmaz, 24" e alışmış halin ile daha iyi bir oyun sergilersin. Singleplayer oyunlar + Film izlemek falan o tarz şeyler için 27" daha iyi olur.ekranın küçük olmasının acısını çekiyorum az çokda her oyunda değil bazen ekranda ne olduğunu anlamadığım zamanlar oluyor sanırım o ekran boyutundanda alakalı bir tık
hayır ondan önceki mesajımı okumadınmı laptop 15.6 inç onda acı çekiyorum yoksa 24e laf ettiğimden değil24" küçük değil dostum. Konu sahibine de 24" öneririm fps oyunları için, 27" ile 24" kadar rahat oynayamazsın alışsan bile çok iyi olmaz, 24" e alışmış halin ile daha iyi bir oyun sergilersin. Singleplayer oyunlar + Film izlemek falan o tarz şeyler için 27" daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?